De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
kleur Brave Ground
Brave Ground – jouw stevige basis

Kleur van het jaar

Ben jij ook toe aan verandering in huis? Volg je de laatste trends? Dan ben je vast wel benieuwd wat de kleur van het jaar 2021 is! Begin september heeft Flexa de nieuwste trendkleur bekendgemaakt: BRAVE GROUND. Is het bruin? Of toch grijs? Of een beetje van allebei? Ik zeg: hij voelt vooral heel fijn!

En afhankelijk van het moment van de dag en de lichtinval ontdek je Brave Ground steeds weer opnieuw. WOW! Hier raak ik niet snel op uitgekeken. Maar wat heeft deze kleur, dat de Flexa keurspecialisten wereldwijd hem tot kleur van het jaar 2021 verklaard hebben?

Brave Ground – jouw stevige basis

Brave Ground is een natuurlijke kleur. Een warme en rustige tint, de basis vanuit waar je vol moed aan elke dag begint. Herken jij het ook? Dat vertrouwde gevoel dat je krijgt tijdens een boswandeling? Aardse tinten, dat is het sleutelwoord. Ze geven je van oudsher rust en energie. Juist in veranderende tijden hebben wij die stabiele basis nodig. Ook in huis. Kies je voor één muur? Of ga je voor de hele woonkamer in Brave Ground? Ik zeg doen! Tips nodig?

Hoe combineer je de kleur van het jaar?

Ook daar hebben de design experts over nagedacht. Want bij de kleur van het jaar 2021 hoort een heel kleurenpalet. Brave Ground combineer je makkelijk met andere natuurtinten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • kersenhouten meubels
  • accessoires in okergeel
  • kronkelende takken van de hazelaar
  • glanzende roodbruine kastanjes

Met een bank of stoelen in lichtgrijs maak je jouw tijdloze, warme woonkamer helemaal af.

Liever een pittige combinatie?

Dat kan makkelijk met roze en roodtinten. Een boekenrek, die grote glazen vaas of de gezellige leesstoel in een krachtige roodtint, dat ga ik doen. Want wat is rood toch een fijne en vitale tegenhanger voor de warme basiskleur Brave Ground.

Dit is helemaal het aardse!

Ben je juist dol op de natuur en wil je het liefst het buiten naar binnen halen? Dan zijn blauwtinten jouw ding. Het aardse Brave Ground combineert hemels met blauwtinten die op de zee lijken. Of de lucht. Ga voor een woonkamer om in weg te dromen. Of is dit juist iets voor in je slaapkamer?

Schilder de muren in Brave Ground en kies voor donkerblauwe gordijnen. Nu nog prachtig glanzend beddengoed in een diepe, blauwe kleur. En een zacht vloerkleed in bruintinten. De beste basis voor elke dag in 2021… of kan je niet meer wachten en begin je nu al? Voor stylingtips en kleuradvies ben je altijd welkom in een van onze winkels.

Ik wens je een aards en hemels 2021 met de Flexa kleur van het jaar 2021, BRAVE GROUND!

pvc tabletop vtwonen
Luxaflex
Liefs, Bo
Blog foto Bo