De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
camylla-battani-l8Y9fVgxrEE-unsplash
Voor welke kerststijl ga jij?

Welke kerststijl past bij jou?

Oh ik hou d’r van! Voor mij kan het ook niet vroeg genoeg beginnen, zit Sinterklaas nog maar net met z’n kont op de boot naar Spanje, heb ik de boom al staan. Maar niet alleen de boom staat bij mij, de planten, kandelaren en plateaus, de hele woning staan vol met kleine hints naar de mooiste tijd van het jaar! Maar hoe maak jij het dit jaar gezellig met kerst, nog geen idee? Ik ga je helpen met de leukste inspiratie.

welke kerststijl past bij jou?

Glamour Christmas

Ben jij net als ik gek op glitter, goud en zilver? Dan past een Glamour Christmas helemaal bij jou! Ga voor prachtige gouden en/of zilveren ballen en ornamenten. Daarnaast kan je ook flink uitpakken met accessoires, bijvoorbeeld gouden kussens, kandelaren of kaarsen en maak er een glamourfeest van! Nog nét dat beetje extra? Ga voor gouden gordijnen, deze zijn het hele jaar mooi!

Klassieke kerstkleuren

Ah just like old times en nooit verkeerd. De klassieke kerstkleuren. Ga voor groen, rood en goud, een lekkere kleurencombinatie die nooit verveelt. Wat dacht je van een lekkere geruite plaid in deze kleuren en een kerststukje op tafel. Helemaal leuk!

komijn_27_detail_lamp_jpeg_72dpi_rgb
Klassieke boom

Flamboyante kerst!

Steeds populairder is een flamboyante kerstboom, ga voor uitgesproken en lef! Kies echte eyecatchers voor in de boom, zoals een knalroze flamingo of een ornament in de vorm van een wijnfles. Een vriendin vertelde mij over kennissen die alleen maar foute kerstballen verzamelen voor een one of a kind boom, heel gaaf! Maak deze kerststijl helemaal af met een uitdagend vloerkleed ;).

Landelijk tafereel

Waan je deze kerst lekker op het platteland. Veel houten ornamenten, witte ballen in je boom in combinatie met rendieren en dikke kerstmannetjes. Een lekker schapenvelletje op de bank, heul gezellig. En zeg je landelijk dan zeg je pasteltinten! En die kun je niet alleen terug laten komen in je boom maar bijvoorbeeld ook in je raamdecoratie. Zo geniet jij straks van een landelijke kerst!

desso-sense-of-marble-2022_180403-37998
Ontdek de landelijk woonstijl bij de Woonspecialist!

Ik hou niet van kerst

Hey! Dat kan natuurlijk ook, het liefst wil je gewoon lekker aanschuiven bij de familie aan tafel en je kippenboutje eten. No problemo! Geen kerstboom? Dan heb je alle ruimte voor een superzacht vloerkleed op maat of zet je ramen in de spotlight met nieuwe houten jaloezieën.

Wat je kerst stijl ook wordt dit jaar, laten we er van gaan genieten. Ik weet dat ik in ieder geval niet kan wachten op mijn oma’s ragout!

Liefs, Bo
Blog foto Bo