De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2295 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Hordeur in de woonkamer van Luxaflex
Meer weten over hordeuren?

Vul onderstaand formulier in,
dan nemen wij contact met je op! 

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB. Daarmee sturen we je vraag naar de dichtstbijzijnde winkel.
Nieuwsbrief
Hidden
Hidden
Hidden

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze in onze privacy policy.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hordeuren

Met hordeuren hebben wij dé oplossing tegen alle vliegen en andere insecten in huis! Stel je voor: de tuindeuren staan open en je zit heerlijk op de bank te ontspannen, of je bent bezig met het voorbereiden van de barbecue en daar is die vervelende zoemende vlieg. Dat is misschien wel de grootste irritatie van de zomermaanden.

Dé voordelen van hordeuren!

Het belang van hordeuren gaat verder dan alleen het buiten houden van insecten. Nog niet overtuigd van de voordelen van hordeuren? Wij zetten alle voordelen voor je op een rijtje.

  • Het gaas van de hor zorgt ervoor dat de circulatie van frisse lucht binnenshuis intact blijft, waardoor het huis goed geventileerd wordt.
  • Hordeuren zijn een duurzame manier voor het werend van insecten, gezien hordeuren erg lang mee gaan!
  • Je hebt geen insectensprays meer nodig wat is beter is voor jezelf en het milieu!
  • Met speciaal Poll-Tex® gaas van Luxaflex® houd je hordeur ook pollen tegen, ideaal als je veel last hebt van hooikoorts in de zomer!
  • Het gaas van een hordeur is eenvoudig schoon te maken met een doek en water.
  • Hordeuren zijn te verkrijgen in verschillende RAL-kleuren
  • Heb je huisdieren? Kies voor speciaal Fiber ES gaas van Luxaflex®! Dit gaas is extra stevig gemaakt, niet alleen handig voor huisdieren maar ook voor kinderen.

Kortom, met hordeuren investeer je in comfort, gezondheid en gemoedsrust. Ontdek vandaag nog onze ruime collectie aan hordeuren en ervaar het verschil dat ze kunnen maken in jouw huis! Voor elke tuindeur hebben wij een passende hor, lees verder voor alle mogelijkheden.

Sluiting plissé hordeur van Luxaflex®

Soorten hordeuren

Plisse schuifhordeur van Unlilux

Schuif hordeur

Plissé hordeuren zijn absoluut perfect voor schuifpuien. Het gaas in een plissé hordeur zit als een accordeon opgevouwen en kan gemakkelijk open- en dichtgeschoven worden. Of je nu een dubbele of enkele deur hebt, deze hordeuren passen altijd perfect in jouw schuifpui. Weet je wat zo fantastisch is? Er zijn verschillende opties voor de plaatsing van een hordeur. Je kan ervoor kiezen om de plissé hordeur tussen het deurkozijn en de vloerdrempel te monteren, waardoor hij volledig onzichtbaar is wanneer je hem niet gebruikt. Of, als je de voorkeur geeft aan een andere stijl, kun je hem gewoon op het deurkozijn plaatsen. Hierdoor is het een veelzijdige hordeur en gemakkelijk aan te passen aan jouw behoeften!

scharnierende hordeur van Luxaflex

Scharnierende hordeur

Het andere type hordeur is de scharnierende hordeur. Deze deuren openen en sluiten zoals reguliere deuren, naar binnen of naar buiten. Het insectengaas van deze scharnierende hordeuren is strak gespannen tussen het aluminium frame, wat zorgt voor een effectieve barrière tegen insecten. De scharnieren van de hordeur worden op het raamkozijn gemonteerd, waardoor je de hordeur gemakkelijk kunt weghalen in het najaar. Bij scharnierende hordeuren is het belangrijk om voldoende ruimte over te houden voor het openen en sluiten van de hordeur. Het voordeel van hordeuren is dat je niet de buitendeur hoeft te sluiten, waardoor je huis wordt geventileerd met frisse buitenlucht, zonder last te hebben van insecten binnenshuis.

Multisol hordeur plissehordeur

Welke hordeur kies jij?

Gelukkig hoef je niet elk jaar een nieuwe hordeur aan te schaffen, want ze gaan vele jaren mee. Doordat wij jouw hordeur op maat maken, bespaar je veel geld dat anders zou worden besteed aan horren die niet goed passen of aan insectensprays! Het is daarom verstandig om goed na te denken over de verschillende mogelijkheden voor een hordeur. Er zijn verschillende soorten gaas beschikbaar, en je hebt ook keuze in de kleur van zowel het gaas als het frame. Hierdoor kun je de stijl van de hordeur volledig aanpassen aan jouw persoonlijke smaak!

Dus ga jij voor een plissé hordeur of toch liever een scharnierende hordeur?

Hordeur_52mm_Luxaflex-026247
Schuif hordeur van Plissé
Plisse schuifdeurhor van Multisol

Mogelijkheden van een hordeur zijn eindeloos!

Om de juiste hordeur te selecteren is het van belang om te kijken naar jouw behoeften, maar ook niet geheel onbelangrijk de afmetingen van je deur. Wil je liever niet dat je hordeur in het zicht staat tijdens de winter? Dan kun je kiezen voor een plissé deur die in het kozijn gemonteerd wordt. Is dat niet mogelijk? Ga dan voor een scharnierende hordeur. Die kun je gemakkelijk uit het kozijn halen en opbergen in de schuur tijdens de wintermaanden. Beide hordeuren zijn erg makkelijk in onderhoud en kunnen eenvoudig worden afgenomen met een vochtige doek.

Om er zeker van te zijn dat de juiste hordeur voor jou besteld wordt, raden we aan om je kozijn te laten inmeten door onze vakmensen. Deze vakmensen monteren de hordeuren ook voor jou, waardoor je verzekerd bent van jarenlang plezier van je hordeur! Benieuwd naar de kosten van een hordeur op maat voor jouw huis?

Veelgestelde vragen

Door het gaas zijn horren het meest effectieve middel om muggen en andere insecten buiten te houden en tegelijkertijd de ventilatie in huis te behouden. Gelukkig gaan horren jarenlang mee, dus nadat je ze hebt aangeschaft, kun je er jarenlang plezier van hebben!

Hordeuren kun je zelf installeren, maar als je er zeker van wilt zijn dat dit goed gebeurt en dat je jarenlang van je hordeuren kunt genieten, dan is het verstandig om de vakmensen van de Woonspecialist in te schakelen!

Zeker! Luxaflex® heeft een speciaal soort gaas genaamd Fiber ES gaas. Dit gaas is extra stevig, speciaal voor huisdieren en kinderen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden!

Wat vervelend! Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Neem contact op met jouw Woonspecialist-winkel waar je ze hebt gekocht. Zij helpen je graag verder!