Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Helemaal hot deze zomer; PVC vloeren.

Je ziet ze tegenwoordig overal, PVC vloeren. Van standaard hout tot visgraat en van betonlook tot honingraat vorm. Maar waarom heeft iedereen nou zo’n vloer en wil jij er ook één? Dat zal ik je vertellen. In mijn blog geef ik je 3 redenen om een PVC vloer aan te schaffen. Pas op hoor, je bent zo om!

Een PVC vloer heeft alleen maar voordelen!

Jaja, zul je denken. Maar heus waar! Wij ondervinden geen nadelen bij de PVC vloeren van de Woonspecialist. Even kort op een rijtje.

  1. Een PVC vloer oersterk en krasvast. Handig voor schuivende meubels, puntige hakken en speelgoedautootjes.
  2. Een PVC vloer is bestand tegen vocht. Wil je een houtlook op je badkamervloer? Dat kan!
  3. Weinig onderhoud. Een beetje afstoffen en af en toe een sopje met wat onderhoudsmiddel doet wonderen.
  4. Heel handig, uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Lekker warm in de winter.
  5. Geluiddempend, prettig voor jezelf en je buren!

Egaliseren is verleden tijd!

Twijfel je over een PVC vloer omdat je je ondervloer dan moet egaliseren? Dat is met de PVC vloeren van COREtec verleden tijd. Die hebben namelijk een ondervloer met kurk, wat de vloeren flexibel maakt en zich zo samenvoegen met de ondergrond. Weg twijfel, weg oneffenheden! Wil je meer info over deze PVC vloeren? Kom dan langs in een van de Woonspecialist winkels bij jou in de buurt en laat je adviseren.

In alle kleuren en soorten verkrijgbaar.  

Ik zei het al, beton, visgraat, honingraat. Wat een gekkigheid he. Echt alles is mogelijk met de PVC vloeren van de Woonspecialist. Wil je graag een lichte eikenhouten kleur met een visgraat patroon? Geen probleem. Liever wat drukker en een zwartwit honingraat patroon van Moduleo? Kan ook! Maar doe maar normaal hoor, dat is vaak al gek genoeg. De keuze is reuze, voor normale mensen en de durfals.

Kortom, kom lekker langs in één van onze Woonspecialist winkels bij jou in de buurt voor inspiratie en advies, en natuurlijk om jouw PVC vloer uit te kiezen!