De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
DSC_6659 (Groot)
Realiseer jouw droomkast op onze kasten-2-daagse!

Meld je nu aan voor onze kasten-2-daagse!

We hebben geweldig nieuws! Dit jaar organiseren we een kasten-2-daagse. Tijdens deze bijzondere dagen staan onze specialisten klaar om jouw droomkast te realiseren. Laat je inspireren, geniet van heerlijke hapjes en drankjes en ontdek met behulp van een 3D impressie of jouw kast op maat perfect binnen jouw interieur past. Wacht niet langer en boek nu jouw plekje, want tijdens onze kasten-2-daagse profiteer je ook nog eens van fantastische kortingsacties! Bekijk snel de deelnemende winkels en beschikbare data hieronder. Mis deze kans niet om jouw droomkast te creëren!

Een kast voor elk interieur!

Waarom genoegen nemen met minder ruimte als je optimaal gebruik kunt maken van elke centimeter met een kast op maat? Of je nu een inloopkast, een schuifdeurkast, een nette opbergkast voor je wasmachine en droger, een tv meubel, of een kast die perfect past in een hoekje van de kamer wilt, bij ons is alles mogelijk! Tijdens ons kasten-2-daagse nemen wij ruim de tijd om samen met jou te ontdekken wat je écht wilt en nodig hebt. Deze kans mag je niet missen als je op zoek bent naar een kast op maat! Laat ons je helpen bij het vinden van jouw droomkast en benut elke beschikbare ruimte in jouw huis!

DSC_6827

Meld je aan bij jouw dichtstbijzijnde Woonspecialist.

Is er geen kasten-2-daagse bij jou in de buurt? Niet getreurd, dit unieke evenement gaat binnenkort bij meer winkels van de Woonspecialist plaatsvinden. Houd deze pagina en de socials in de gaten, want wie weet kun jij je binnenkort aanmelden voor de kasten2daagse bij jouw dichtstbijzijnde Woonspecialist winkel.