De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Afspraak is afspraak –
Kopen met zekerheid

Afspraak is afspraak

Bij de Woonspecialist koop je met garantie, we zeggen niet voor niets: afspraak is afspraak. En dat is belangrijk wanneer je raamdecoratie, gordijnen of een vloer koopt voor je woning. Jouw woninginrichting schaf je aan met de gedachte dat je weer jaren vooruit kunt.

Meer garanties na je aankoop

De vloer moet mooi strak gelegd worden en tegen menig stootje of krasje kunnen. Koop je nieuwe raamdecoratie dan wil je dat alles recht hangt en dat jouw gordijnen perfect in de plooi vallen. En als er een keer iets net niet naar wens is dan wil je daar terecht kunnen waar je jouw woninginrichting hebt gekocht. Want ook dan zijn wij er voor je.

CBW-erkend wat betekent het voor jou?

Bij de Woonspecialist zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. Wij geven je graag deze zekerheid. Dat begint al met ons CBW-keurmerk. CBW-erkend is een onafhankelijke stichting die bij geschillen tussen ondernemer en consument een oplossing biedt. Bij een CBW-erkende winkel ben je zeker van je aankoop. Wat betekent dat precies?

Luxaflex sfeervol

INretail branchevereniging, ook voor jou!

De CBW-erkende winkels zijn onderdeel van branchevereniging INretail. Dat is de grootste branchevereniging voor winkels binnen de non-food sector. Meer dan 13.000 winkels zijn aangesloten. Prioriteit is een goede winkeleconomie en veel oog voor goed contact tussen ondernemer en consument.

glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unsplash

Kopen met zekerheid

Kopen bij een CBW-erkende winkel, zoals de Woonspecialist winkel, betekent voor jou een stuk extra zekerheid. Wij hanteren als CBW-erkende woonwinkel de algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Denk aan deze voordelen van CBW

  • 2 jaar garantie op je aankoop
  • Nette aanbetalingsregeling
  • Onpartijdige geschilafhandeling

In de CBW voorwaarden zijn veel meer regels opgenomen. Denk aan alles wat van belang is als je iets koopt, bijvoorbeeld levertijd, annulering, levering, vervoer en garantie. De Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) heeft haar regelingen meer dan 50 jaar geleden opgesteld. Lees hier meer over de voorwaarden. Of vraag ernaar in de winkel!

brooke-cagle-JBwcenOuRCg-unsplash

Reviews van klanten voor klanten

Wanner je een kostbare aankoop doet dan wil je van tevoren een goed beeld hebben bij de winkel. Klantenbeoordelingen en reviews zijn daar onderdeel van. Bij CBW-erkende winkels kan je daarom reviews lezen en uiteraard ook zelf een beoordeling achterlaten.