De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 1350 klanten
Een afspraak maken Afspraak
Menu Sluiten
Duurzaamheid
Duurzaam wonen doe je bij de Woonspecialist

Duurzaamheid

Bij de Woonspecialist vinden we duurzaam ondernemen belangrijk. Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze klanten. Wij willen dat onze klanten voor duurzame producten kunnen kiezen. Omdat wij ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid voor het milieu en onze toekomst.

Doe jij al duurzaam?

Wanneer je een nieuwe vloer of raamdecoratie koopt kan je voor een duurzaam product kiezen. En door de manier waarop je het product inzet kan je zelf een positieve bijdrage leveren voor het milieu. Denk aan producten die het energieverbruik verlagen of makkelijk zijn in onderhoud.

Met isolerende raamdecoratie beperk je actief het warmteverlies via de ramen. In de winter maak je efficiënter gebruik van je verwarming. En in de zomer blijft de hitte buiten waardoor je minder snel de airco aan hoeft te zetten. Zo beperk je het energieverbruik.

Ook een vloer kan isolerende eigenschappen hebben. Heb je vloerverwarming? Kies dan een vloer die de warmte makkelijk doorlaat. Zo is je woonkamer sneller op de gewenste temperatuur. Bovendien geeft vloerverwarming een fijne warmte op elke plek in de kamer. Ook dit beperkt jouw energieverbruik en levert een bijdrage aan duurzaamheid.

Bij producten die makkelijk te onderhouden zijn is het niet nodig om chemische of milieuonvriendelijke schoonmaakproducten te gebruiken. Weer een pluspunt voor ons milieu.

Duurzaam produceren

Elk product heeft een levensloop. Het leven van een vloer begint met zijn ‘geboorte’ in de fabriek. Na het leggen van de vloer maak je er jaren gebruik van. Tot het tijd is om de vloer te vervangen. Een duurzaam product is tijdens deze levensloop minder belastend voor het milieu.

Bij de Woonspecialist bieden wij je diverse producten aan die duurzaam zijn. Want ook voor onze leveranciers is duurzaam produceren belangrijk. Hoe wij omgaan met natuurlijke bestanddelen van producten en welke materialen wij vandaag kiezen heeft invloed op de toekomst van mens en natuur.

Leveranciers en duurzame innovaties

Als wij onze impact op het milieu willen beperken dan zijn energie- en grondstofgebruik belangrijke aspecten voor een groene toekomst. Aan een groene toekomst werken levert prachtige innovaties op. Leveranciers ontwikkelen steeds weer nieuwe technologieën die duurzaam produceren mogelijk maken.

Dat wij dagelijks een gevarieerd, duurzaam assortiment kunnen aanbieden aan honderden klanten is onze missie. Want de toekomst van dier en mens is groen. Op deze manier bieden wij jou als klanten de mogelijkheid om bij het inrichten van je woning rekening te houden met je ecologische voetafdruk. Graag stellen wij hier een aantal producten van leveranciers voor die hun kennis en ervaring op positieve wijze inzetten voor ons milieu.

Deze producten zijn duurzaam

Hier een kleine greep uit duurzame producten die wij aanbieden. Mocht je meer informatie willen ben je van harte welkom bij de Woonspecialist bij jou in de buurt voor advies en tips.

Vloeren

Berry Alloc: laminaat
Desso: hergebruik tapijt
Forbo: CO2 neutraal marmoleum
Moduleo: pvc vloer uit gerecyclede materialen

Raamdecoratie

Luxaflex: FSC hout jaloezieën