De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Duurzaamheid
Duurzaam wonen doe je bij de Woonspecialist

Duurzaamheid

Bij de Woonspecialist vinden we duurzaam ondernemen belangrijk. Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze klanten. Wij bieden onze klanten om ook voor duurzaam wonen met duurzame producten te kunnen kiezen. Omdat wij ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid voor het milieu en onze toekomst. Meer weten? Kom langs in onze winkel!

Doe jij al duurzaam?

Wanneer je een nieuwe vloer of raamdecoratie koopt kan je voor een duurzaam product kiezen. En door de manier waarop je het product inzet kan je zelf een positieve bijdrage leveren voor het milieu. Denk aan producten die het energieverbruik verlagen of makkelijk zijn in onderhoud. Zo maak je van jouw huis een duurzame woning.

Met isolerende raamdecoratie beperk je actief het warmteverlies via de ramen. In de winter maak je efficiënter gebruik van je verwarming. En in de zomer blijft de hitte buiten waardoor je minder snel de airco aan hoeft te zetten. Zo beperk je het energieverbruik.

Ook een vloer kan isolerende eigenschappen hebben. Heb je vloerverwarming? Kies dan een vloer die de warmte makkelijk doorlaat. Zo is je woonkamer sneller op de gewenste temperatuur. Bovendien geeft vloerverwarming een fijne warmte op elke plek in de kamer. Ook dit beperkt jouw energieverbruik en levert een bijdrage aan duurzaamheid.

Bij producten die makkelijk te onderhouden zijn is het niet nodig om chemische of milieuonvriendelijke schoonmaakproducten te gebruiken. Weer een pluspunt voor ons milieu. En weer een stapje dichterbij een duurzaam interieur!

Wil je meer weten over onze duurzame raamdecoratie, duurzame gordijnen en duurzame vloeren of wil je ze graag bekijken? Kom langs in onze winkel of maak een afspraak!

High Resolution-Hall6___3____333711-333701
PUUR natuur kurk

Leveranciers en duurzame innovaties

Als wij onze impact op het milieu willen beperken dan zijn energie- en grondstofgebruik belangrijke aspecten voor een groene toekomst. Aan een groene toekomst werken levert prachtige innovaties op. Leveranciers ontwikkelen steeds weer nieuwe technologieën die duurzaam produceren mogelijk maken.

Dat wij dagelijks een gevarieerd, duurzaam assortiment kunnen aanbieden aan honderden klanten is onze missie. Want de toekomst van dier en mens is groen. Op deze manier bieden wij jou als klanten de mogelijkheid om bij het inrichten van je woning rekening te houden met je ecologische voetafdruk. Graag stellen wij hier een aantal producten van leveranciers voor die hun kennis en ervaring op positieve wijze inzetten voor ons milieu.

luxaflex jaloezieën duurzaam hout

Duurzaam produceren

Elk product heeft een levensloop.  Na het leggen van de vloer maak je er jaren gebruik van. Tot het tijd is om de vloer te vervangen. Een duurzaam product is tijdens deze levensloop minder belastend voor het milieu.

Bij de Woonspecialist bieden wij je diverse producten aan die duurzaam zijn. Want ook voor onze leveranciers is duurzaam produceren belangrijk. Hoe wij omgaan met natuurlijke bestanddelen van producten en welke materialen wij vandaag kiezen heeft invloed op de toekomst van mens en natuur.

Daarom werken wij graag samen met leveranciers die hun producten zo duurzaam mogelijk produceren, dus onder andere met zo min mogelijk afval.

duurzaam marmoleum van FORBO vloeren

Deze producten zijn duurzaam

Hier een kleine greep uit duurzame producten die wij aanbieden. Mocht je meer informatie willen ben je van harte welkom bij de Woonspecialist bij jou in de buurt voor advies en tips.

Vloeren
Cotap: laminaat
Desso: hergebruik tapijt
Forbo: CO2 neutraal marmoleum
Moduleo: pvc vloer uit gerecyclede materialen

Raamdecoratie
Luxaflex: FSC hout jaloezieën

PUUR
Onze unieke en exclusieve duurzame collectie met CO2 neutrale, 100% recyclebare en uit Europa afkomstige producten.