De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2217 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Behang – Voca – Preloved – effen – roze – perzik – sfeer – liggend
Maak jouw huis lente-proof met de nieuwste trends!

Haal het voorjaar in huis met de nieuwste trends!

Eindelijk komt het zonnetje er weer langzaam door, de vogels fluiten en de bloemetjes staan weer in bloei. Kortom, het is weer tijd voor mijn favoriete seizoen: de lente! Het seizoen waarin iedereen ontwaakt uit hun winterdip en het weer de  tijd van het jaar is om je interieur op te frissen!

Ik vertel je graag alles over de interieurtrends van dit voorjaar! Laten we eens kijken naar welke kleuren en texturen onze huizen de komende maanden zullen versieren. Een tipje van de sluier: deze lente staat in het teken van natuurlijke materialen, slimme raambekleding en prachtige kleuren!

Sfeerfoto – Vadain – Staand (2)

Trend 1: Natuurlijke materialen

In het voorjaar zien we steeds meer natuurlijke materialen. Onder deze natuurlijke materialen vallen hout, maar ook bamboe en linnen. Deze materialen kun je op een speelse manier laten terugkomen in je interieur door middel van raamdecoratie. Wij bieden verschillende soorten raamdecoratie met deze organische materialen aan, zoals houten jaloezieën of vouwgordijnen van linnenstof.

Door natuurlijke raamdecoratie toe te voegen aan je interieur, creëer je niet alleen een warme en gezellige sfeer in huis, maar voeg je ook een vleugje lente toe aan je interieur! Hierdoor geniet je van een rustgevende en harmonieuze uitstraling van de natuur in huis.

Houten jaloezieen – Sunway – oranje – woonkamer – liggend

Trend 2: Slimme technologie

Tegenwoordig kan alles geautomatiseerd worden, inclusief je raamdecoratie, gordijnen en buitenzonwering. Met Luxaflex® Powerview® automation of MotionBlinds kun je jouw raamdecoratie vanaf elke locatie bedienen! Met Luxaflex® Powerview® automation bestuur je jouw raamdecoratie eenvoudig met je stem, via Apple HomeKit, Google Assistent of Amazon Alexa.

Met MotionBlinds regel je eenvoudig het openen en sluiten van je raamdecoratie of buitenzonwering met een app. Daarnaast kun je vooraf scenes instellen om je raamdecoratie of zonwering open en dicht te laten gaan wanneer jij wilt. Dit is ideaal nu de vakantieperiodes weer naderen, en je weer wat vaker van huis bent!

Luxaflex

Trend 3: Kleur!

Als laatste trend voor het voorjaar is het tijd om kleuren weer terug te brengen in je interieur. De winter is voorbij, dus het is weer tijd voor vrolijke en gezellige kleuren in huis, vooral de pasteltinten zijn erg passend voor de lente! Deze kleuren kun je op verschillende manieren in je huis toepassen. Dit kan door vrolijke accessoires in je huis, maar je kan het ook groter aanpakken en je ramen voorzien van een vrolijke raamdecoratie of gordijnen!

Durf te experimenteren met kleur en patroon om een unieke en levendige sfeer te creëren die perfect past bij het energieke karakter van de lente. Vergeet niet dat kleur niet alleen de ruimte opfleurt, maar ook je humeur en energie kan verbeteren. Dus laat die kleur weer stralen in je interieur en verwelkom de lente met open armen!

Gordijnen – vitrage – vadain – wit – sfeerfoto – vierkant

Trends toepassen in jouw huis!

Ben je na alle trends het spoor bijster? En weet je niet meer hoe jij je interieur een make-over kan geven en ervoor kan zorgen dat het er ook nog uitziet als één geheel? In onze winkel staan onze interieuradviseurs klaar om jou te helpen en samen een passend plan te maken voor jouw interieur!

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke kleuren goed samengaan en hoe alles mooi samen komt tot één geheel. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Onze vakmensen meten met alle precisie jouw nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen in. En monteren of leggen deze ook voor jou! Zo kan jij zorgeloos de lente tegemoet gaan!

Zien we je binnenkort? Tot snel!

Medium-RS_0751 (1)
Liefs, Vera (1)
Blog foto Vera