De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Maak je woning klaar voor de herfst met onze duettes®!

De geel-oranje bladeren komen aan de bomen, de kastanjes vallen op de grond en in de bossen komt de bekende geur je weer tegemoet; de herfst komt er weer aan! Het is de tijd van het jaar waarin de hoeveelheid licht steeds minder wordt en daarom is het optimaal gebruik maken van je licht een must. De duettes® van de Woonspecialist zijn daar uitermate geschikt voor!

Optimaal gebruik maken van het licht met onze duettes®!

Waarom zou je kiezen voor duettes® in de herfst? Een duette® heeft het voordeel dat zowel de onderkant als de bovenkant op een plek naar wens gepositioneerd kan worden; jij bepaalt dus altijd vanuit welk deel van het raam de lichtstralen je woning binnen treden! Zo maak je optimaal gebruik van het licht!

Dag licht, hoi transparante duettes®!

Wil je met de raamdecoratie trend meegaan? Dan zijn transparante duettes® een must. Je leest er alles over in onderstaande blog! Geen trends missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Duettes® makkelijk bedienen

Als kers op de taart zijn duettes® ook ontzettend simpel in gebruik. Een duette® bestaat uit twee lagen gevouwen stof met ertussen een holle ruimte. Bijkomend voordeel: met duettes® kies je automatisch voor isolerende raamdecoratie. De stof vouwt zich op als een harmonica op het moment dat je aan de touwtjes trekt.  Meer dan dat is het niet, simpel toch? En er zijn meer redenen om voor duettes® te kiezen, benieuwd? Lees gauw verder!

www.alexandervanberge.nl

Het wordt weer kouder!

Naast dat de herfst prachtige kleuren met zich meebrengt, zit er wel één nadeel aan vast; het wordt weer kouder! Wist je dat het met duette® raambekleding geen probleem is?

Beperk warmteverlies met duettes®

Ramen zorgen voor daglicht in huis, daar houden we van. Maar juist via het glas van het raam, ook al is het dubbel glas, raak je warmte kwijt. En dat wil je niet. De beste reden om voor raambekleding te gaan, want zo blijft meer warmte in je kamer. Duettes® hebben een isolerende functie. Wat dat betekent? Dat jouw woning richting de koudere dagen minder warmte verliest!

Beige, zwart, blauw, roze; het kan allemaal!

Of je nou op zoek bent naar een speciale uitvoering, een speciale kleur of een bepaald model raamdecoratie; niks is te gek voor het assortiment van de Woonspecialist! Duettes® zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en zijn daarom passend bij ieder interieur. De stoffen variëren van vrijwel volledig transparant tot verduisterend en alles wat daar maar tussen zit.

Nieuw: dag-nacht duettes®

Ben jij al bekend met de speciale variant; de dag-nacht oplossing? Hierbij worden een verduisterende en een transparante stof aan elkaar gekoppeld in één product. In de nacht sluit je al het licht buiten en overdag laat je de zonnestralen op een sfeervolle manier de kamer binnen vallen; geweldig!

www.Alexandervanberge.nl
www.alexandervanberge.nl

Duettes® zijn de trend van tegenwoordig en uitermate geschikt voor elk interieur. Ben jij nieuwsgierig naar de gehele collectie? Kom langs in één van onze winkels en laat je inspireren en adviseren door de vakmensen in de winkel!

Liefs, Dominique
Handtekening Dominique