De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Parade Touch_eXtra_191_160503-3397
De basic woonstijl is eenvoudig, natuurlijk en allesbehalve saai.

Basic woonstijl

Eenvoud & comfort, die twee staan centraal in deze eigentijdse woonstijl. Een lichte ruimte, met natuurlijke en tijdloze elementen en zonder al te veel poespas is het resultaat. Geniet volop van de natuurlijke sfeer en kom tot rust! Wit en naturel kleuren zorgen voor een frisse look, en maken de woning groter en lichter.

De basic woonstijl past in elke kamer

Deze woonstijl is erg geschikt voor een wat kleinere of donkere woning omdat de lichte kleuren elke kamer ruimer doen lijken. De basic woonstijl is eenvoudig, maar allesbehalve saai! Raamdecoratie zoals vouwgordijnen van linnen of houten jaloezieën komen mooi tot hun recht in dit ingetogen interieur.

De mooiste accessoires en vloeren voor een basic woonstijl

Deze basic woonstijl zorgt voor een fijne basis in je huis, een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen. Geef accessoires de ruimte om een fijne sfeer te verspreiden, wat dacht je van een gehaakte poef of zo’n prachtige grote bloemenvaas van keramiek op tafel? En voor het fijne gevoel aan je voeten zorgt een super zacht wollen tapijt. Combineer met een houtlook pvc vloer of marmoleum, ook die voelen warm aan je voeten en zijn geschikt voor vloerverwarming, heerlijk!

Deze kleuren passen in een basic woonstijl interieur

Maak de woonstijl basic helemaal uniek en pas hem aan op jouw wensen. Pastelkleuren matchen goed, en geven je ruimte meer uitstraling. Deze woonstijl is perfect voor de liefhebbers van roze, bijvoorbeeld transparante vitrages. En lichtgroen combineert ook heel makkelijk, dat kan in de vorm van kamerplanten maar ook rolgordijnen of Duettes in zachte tinten staan prachtig basic! Wil jij nu verschillende vloerstalen, stoffen en materialen combineren in de showroom? Bezoek ons!

Kleuren basic woonstijl
WS-Inspiration-Basic-o1
WS-Inspiration-Basic-o2
WS-Inspiration-Basic-o3
WS-Inspiration-Basic-o4
WS-Inspiration-Basic-o5
Inspiratie
WS-Inspiration-Basic-o7
WS-Inspiration-Basic-o8
WS-Inspiration-Basic-o9
WS-Inspiration-Basic-o10
WS-Inspiration-Basic-o11
WS-Inspiration-Basic-o12
WS-Inspiration-Basic-o13
WS-Inspiration-Basic-o14
WS-Inspiration-Basic-o15
WS-Inspiration-Basic-o16
WS-Inspiration-Basic-o17
Confectie gordijnen