De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2424 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Smart-7-Riviera-Pro-Loft-Pro-Chestnut-White-RSH_verkl
Heb jij een vraag over onze witte laminaat vloeren?

Stel je vraag via onderstaand formulier, 
dan nemen wij contact met je op! 

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB. Daarmee sturen we je vraag naar de dichtstbijzijnde winkel.
Nieuwsbrief
Hidden
Hidden
Hidden

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze in onze privacy policy.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Witte laminaatvloer

Ben je fan van laminaat en wil je jouw vloer naar een hoger level tillen? Dan is een witte laminaatvloer echt iets voor jou! Waarom? Je voelt je helemaal welkom in de wereld van tijdloze elegantie en ongeëvenaarde praktische schoonheid met een witte laminaatvloer! Zo’n schitterende, sterke vloerbedekking brengt licht en ruimte in je kamer. Denk je nou ‘Help, op wit zie je echt álles, vuil, spetters, de poten van hond of kind…!’ Goed nieuws: zet een streep door dit obstakel, want op een laminaatvloer verwijder je alles in een handomdraai. Laminaat is bijzonder makkelijk in onderhoud.

Daarom wil jij een witte laminaatvloer

Stel je voor: een zonovergoten kamer, waar het licht speelt op een vloer die glanst als vers gevallen sneeuw. Witte laminaat vloeren creëren een lichte en luchtige sfeer, waardoor elke ruimte er ruimer uitziet en een gevoel van sereniteit oproept. Of je nu van modern, klassiek, Scandinavisch of bohemian houdt, een witte laminaatvloer past perfect bij elke interieurstijl en laat je creativiteit de vrije loop.

Wit laminaat met leggen?

Natuurlijk wil je dat jouw witte laminaatvloer mooi strak ligt. Laminaat leggen kost je wel even wat tijd. Ook al denk je ‘ik kies voor brede planken wit laminaat’ dan blijft het wel een klus waarbij je op de knieën over de vloer kruipt. Ontbreekt het even aan tijd, klusmaatjes of handigheid? Dan ben je bij de Woonspecialist aan het juiste adres. Want onze vakmensen komen graag jouw witte laminaatvloer leggen.

Ga voor een strak laminaatvloertje dat er wit, naadloos en stralend bij ligt, met plinten en al! Maak gerust gebruik van onze montageservice!

ambiant laminaat

Witte laminaatvloeren bij de Woonspecialist

Riviera-Pro-Crush-Light-RSH5

Welke soorten wit laminaat zijn er?

Erg populair is wit eiken laminaat. Waarom? De zichtbare houtnerf geeft deze vloer een erg natuurlijke uitstraling en een verfijn effect. En er is meer keuze, wat dacht je van wit glans laminaat, dit staat prachtig in een modern interieur, super strak!

Denk ook aan variaties, zoals zwart wit laminaat, want wie weet wil je graag verschillende kleuren planken combineren. Wil je een meer ruwe of industriële uitstraling voor je vloer dan is er grijs wit laminaat.

Kan wit laminaat tegen water?

Ja laminaat hoort tot de vloersoorten die vochtbestendig zijn. Wil je graag een witte laminaatvloer voor je badkamer of keuken dan kan dat prima! De meeste mensen kiezen voor de badkamer een tegel look laminaatvloer, voor de keuken zijn de mooie houtlook vloer gewilder. Beide laminaatvloeren zijn er volop in prachtige witte kleuren en kunnen tegen een spatje water.

Welke kleur jij ook kiest, wij bieden je de mooiste laminaat collecties van goede merken zoals Tarkett, Ambiant en BerryAlloc, top kwaliteit voor jouw woning.

Interieuradvies

Effect witte laminaatkeuren op je kamer

Wil je een kleine kamer groter laten lijken dan lukt dit het beste door lichte kleuren voor je interieur te kiezen, dat kan ook een witte vloer zijn. Naast de kleur heeft ook de grootte van de laminaatplanken effect op je kamer.

Kies je grote of kleinere planken wit laminaat? En welk effect wil je bereiken? Moeten de planken er over de lengte of over de breedte of als visgraat laminaat gelegd worden? Wij helpen je graag!

Wit laminaat met advies

Kom met deze vragen naar de woonwinkel, onze adviseurs denken graag met je mee! Interieuradvies is een service van de Woonspecialist, mocht je dat graag willen. Vooral als het om een vloer gaat is het goed om tijd voor je besluit te nemen, want je wilt jaren plezier hebben van je nieuwe witte laminaatvloer.

Dankzij eerlijk advies weet je zeker dat je de mooiste vloer gekozen hebt, passend bij jouw sfeer en woonstijl, van klassiek tot modern.

BerryAlloc laminaatvloer wit grijs

Voordelen witte laminaat vloeren

Los van de kleur laminaat die je kiest zijn er meer redenen waarom je dit type vloer in huis wilt:

  • Absoluut kras- en slijtvast
  • Zeer sterke toplaag
  • Makkelijk te onderhouden
  • Duurzaam, gaat jaren mee, kan zelfs verhuizen
  • Geschikt voor gezinnen, huisdieren en intensief gebruik

Alle redenen om dus voor deze vloer te kiezen die tegen heel veel stootjes kan en er ook na jaren nog mooi uitziet.

Witte laminaatvloer onderhoud

Dankzij geavanceerde technologieën zijn deze vloeren bestand tegen vlekken, krassen en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens, gezinnen met kinderen en huisdieren. Het onderhoud bestaat uit een snelle veeg met een zachte bezem of een licht vochtige doek en je witte laminaatvloer ziet er weer als nieuw uit. Zo heb jij tijd over om leukere dingen te doen!

Moduleo - Nordic Ice
Interieuradvies bij de Woonspecialist_gordijnen Vadain
Witte laminaatvloer Berry Alloc

De duurzame vloer, wit laminaat!

Witte laminaatvloeren zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een prachtige, duurzame en praktische vloeroplossing. Breng licht en leven in jouw huis met deze betoverende vloeren die een tijdloze schoonheid toevoegen aan elke kamer. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van wit laminaat en laat je betoveren door de veelzijdigheid en pracht van deze geweldige vloerkeuze!

Witte laminaatvloeren met vloerverwarming?

Laminaat is een echte alleskunner onder de vloeren. Dat komt door de wat hardere toplaag, die maakt dit vloersoort geschikt voor elke kamer. Hoe fijn is het dat je jouw witte, kras- en slijtvaste laminaatvloer ook door kan laten lopen van de woonkamer, naar de gang, naar de slaapkamer, naar de keuken?! Kortom, als jij verlangt naar dezelfde vloer op de hele verdieping dan kan dat zeker, eenheid, rust en een frisse witte en schone look, supermooi!

En nog mooier is dat je vloerverwarming ook kan combineren met laminaat. Ben je benieuwd naar de opties? Kom naar de winkel! Ontdek de mooiste vloeren en laat je inspireren tijdens een oriënterend gesprek, tot snel!