De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Luxaflex-Horren-
Van 15 augustus t/m 30 september 20% korting op Luxaflex® horren!

Geniet van onze Luxaflex® horren actie en profiteer van 20% korting!

Ben jij altijd al een liefhebber geweest van Luxaflex® horren? Van 15 augustus t/m 30 september bieden wij een geweldige Luxaflex® horren actie!

Verschillende soorten Luxaflex® horren

Wij hebben een ruim assortiment aan Luxaflex® horren die geschikt zijn voor alle ramen en deuren. Ons assortiment Luxaflex® horren bestaat uit:

Inzethorren
Vaak van aluminium gemaakt en eenvoudig te plaatsen. Ze worden van binnenuit geplaatst. Dit is vooral prettig bij naar binnendraaiende ramen, omdat je ze in het raam vastklikt.

Voorzethorren
Zeer geschikt voor ramen die naar buiten draaien. deze worden in het raam gemonteerd. Je kunt je raam dus gewoon openzetten en de hor naar boven en beneden rollen.

Raamrolhorren
Net als voorzethorren zeer geschikt voor naar buitendraaiende ramen. Je kunt je raam openen terwijl je de hor moeiteloos op en neer rolt.

(Dubbele) plisséhordeuren
Hiermee verschuif je de rolhordeur moeiteloos open en dicht, waardoor je vlot van binnen naar buiten kunt gaan en andersom. Ze komen uitstekend van pas bij openslaande tuindeuren of een elegante schuifpui. Bij een dubbele plisséhordeur bevindt de sluiting zich in het midden, wat extra gemak met zich meebrengt.

Ben je op zoek naar een Luxaflex® hor voor jouw draaikiepraam? Met onze Luxaflex® horren op maat hebben wij voor elke situatie een passende hor!

Voordelen van Luxaflex® horren

  • Geschikt voor alle ramen en deuren
  • Op maat gemaakt
  • Goede ventilatie
  • Beschermen tegen insecten en rondzwevende pollen

20% korting op alle Luxaflex® horren

Wil jij ’s zomers geen gedoe meer met insecten in huis? Wacht dan niet langer en ga voor onze Luxaflex® horren! Deze actie loopt van 15 augustus t/m 30 september.

Wij stemmen jouw horren precies op je wensen en stijl af, zodat ze geschikt zijn voor alle ramen en deuren. Geef je huis een frisse uitstraling met stijlvolle Luxaflex® horren op maat en creëer een aangename en comfortabele leefomgeving. Maak hieronder jouw afspraak!

Tijd voor een beetje inspiratie!

Nieuwsgierig naar welke Luxaflex® horren wij voor je hebben? Bekijk ze hier!

Horren
Luxaflex-Horren-
Screens| Rolluiken | de Woonspecialist
Horren hor Luxaflex
Horren hor Luxaflex