De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1423 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Isoleren kun je leren met raamdecoratie

Ik geef je 3 handige tips voor een lekker warm huis in deze herfst. Bij isoleren denk je namelijk al gauw aan, spouwmuurisolatie, kruipruimte isolatie of dakisolatie. Maar je kan dit ook op een andere manier doen, als je dat liever hebt. Bij de Woonspecialist ben je namelijk aan het goede adres voor isolatie op een andere manier. Hoe dan? Dat ga ik je vertellen.

Tip 1; Duettes met extra isolatie

Er bestaan duettes met een extra isolatielaag. De Duette®Shades. Deze duette heeft een extra laag aan de binnenkant, die ervoor zorgt dat ze beter isoleren dan andere soorten raamdecoratie. Naast dat ze in de zomer de warmte buiten houden, zorgen deze duettes er ook voor dat in de herfst en winter de kou buiten blijft en de warmte binnen. Naast aangenaam ook nog eens energiebesparend dus! Ze zijn trouwens in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus kom gerust langs in één van de Woonspecialist winkels bij jou in de buurt om ze te bekijken!

Tip 2; Isoleren met romantische overgordijnen van velours

Nog zo’n handige tip van flip, overgordijnen. Kies voor een extra dikke stof of voering voor extra isolatie. Ga bijvoorbeeld voor zware veloursgordijnen, helemaal trendy! Deze zijn zonwerend en houden daarnaast ook de kou buiten en tocht tegen! Zorg ervoor dat je je gordijnen op maat laat maken, dan weet je zeker dat ze perfect passen in jouw interieur. Laat je trouwens ook adviseren over een enkele of dubbele plooi. Een dubbele plooi gebruikt meer stof en isoleert dan ook beter!

Tip 3; Aftoppen met een lekker dik tapijt en een kleedje op de bank

En als je eenmaal de Duette®Shades en je nieuwe trendy veloursgordijnen hebt hangen, is er toch niks lekkerder dan een lekker kleed aan je voeten en onder een dekentje op de bank? Precies, dacht ik ook! Kies voor een prachtig tapijt van Desso bijvoorbeeld. Liever kamerbreed tapijt? Dat is uiteraard ook mogelijk. Eigenlijk is alles wel mogelijk bij de Woonspecialist. Kom gewoon eens langs in onze winkel of check de site.

Lekker, jij bent klaar voor de herfst! Kaarsje aan, theetje in de hand, lekker genieten!

Vloerkleed rond Desso Tarkett_Fotor
Hunter-01
Liefs, Bo
Bo