De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2307 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Luxaflex® raamdecoratie vind je bij de Woonspecialist!
Luxaflex® Powerview® raamdecoratie via afstandsbediening besturen
Luxaflex® PowerView® automation elektrische raamdecoratie
Luxaflex® PowerView® automation
Luxaflex® raamdecoratie vind je bij de Woonspecialist!
Meer weten over Luxaflex® PowerView®?

Vul dan onderstaand formulier in,
dan nemen wij contact met je op! 

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB. Daarmee sturen we je vraag naar de dichtstbijzijnde winkel.
Nieuwsbrief
Hidden
Hidden
Hidden

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze in onze privacy policy.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis Luxaflex® PowerView® motor!

Wil je jouw interieur een vleugje extra luxe geven en tegelijkertijd genieten van ultiem comfort? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve actie van Luxaflex®! In september en oktober ontvang je bij aankoop van Luxaflex® raamdecoratie de motor voor elektrische bediening helemaal gratis. Stel je eens voor: lekker vanaf de bank je raamdecoratie sluiten met slechts een druk op de knop. Lees snel verder!

Voordelen van Luxaflex® PowerView® automation

Luxaflex® PowerView® automation biedt je een wereld van comfort, veiligheid en stijl binnen handbereik. Dankzij deze innovatieve technologie hoef je nooit meer fysiek naar elk raam toe te lopen om je gordijnen of jaloezieën aan te passen. Of je nu vanuit je bed de gordijnen wilt openen of vanuit je luie stoel de boel wilt sluiten om tv te kijken, met slechts één druk op de knop, of zelfs een eenvoudige swipe op je smartphone of tablet, bedien je moeiteloos al je raamdecoratie in huis.

Daarnaast kun je PowerView® integreren met smart home-systemen zoals Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit, wat betekent dat je je gordijnen en jaloezieën ook met spraakcommando’s kunt bedienen. Dit alles maakt het dagelijks leven niet alleen comfortabeler, maar ook slimmer en efficiënter.

Technologie van Luxaflex® PowerView® automation

Met PowerView® automation beheer je je raamdecoratie eenvoudig via je smartphone, tablet of een handige afstandsbediening. De draadloze technologie zorgt ervoor dat je je gordijnen, jaloezieën en multishades automatiseert en eenvoudig aanpast naar jouw wensen.

Wat het gebruiksgemak nog verder verhoogt, is de mogelijkheid om gepersonaliseerde scènes te creëren. Hiermee stel je eenvoudig vooraf ingestelde posities in voor verschillende momenten van de dag, zoals ‘s ochtends voor maximale lichtinval of ‘s avonds voor extra privacy. Je kunt deze scènes zelfs automatiseren op basis van de tijd van de dag of de stand van de zon, waardoor je raamdecoratie zichzelf aanpast zonder dat je ernaar om hoeft te kijken.

Daarnaast biedt Luxaflex® niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een uitgebreide collectie van prachtige, luxe en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie. Of je nu kiest voor elegante gordijnen, stijlvolle jaloezieën of moderne multishades, Luxaflex® biedt voor ieder interieur een oplossing die perfect aansluit bij jouw stijl en comfortbehoeften. Klik hier voor meer inspiratie en informatie over de verschillende mogelijkheden.

In september en oktober ontvang je bij aankoop van Luxaflex® raamdecoratie een gratis Luxaflex® PowerView® motor! PowerView® automation is beschikbaar voor de volledige Luxaflex® collectie en kan helemaal op maat worden gemaakt voor jouw ramen. Wil je meer weten? Dat kan! Kom naar onze winkel of maak een afspraak!

PowerView® automation van Luxaflex®