De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Missie

Vakwerk van A tot Z is onze missie met als voornamelijk doel van ieder huis een sfeervol thuis te maken. Vakwerk door onze gepassioneerde mensen in de winkels die voor je klaar staan met kennis over je gehele woninginrichting en vakwerk door onze vakmensen die bij jou thuis meten en monteren.

Van inspiratie tot vakkundig verbouwen

Of het nu gaat om de technische en praktische kant of meer om de inspiratie en de trends. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en wij garanderen dat het eindresultaat zorgt voor volle tevredenheid. Van het inspireren tot adviseren, van het meten tot het monteren; de Woonspecialist staat voor je klaar.

Van wonen naar genieten

Zo maken wij samen van wonen, steeds meer genieten. Kom gerust eens binnenlopen in onze winkel of maak een afspraak.

Ontdek de landelijk woonstijl bij de Woonspecialist!
afspraak is afspraak CBW-erkend

Vakwerk

De Woonspecialist staat voor vakwerk, gedaan door onze eigen vakmensen. Wij zorgen van voor complete ontzorging en helpen jou om straks te genieten van jouw nieuwe interieur. In de winkel geven onze adviseurs deskundig advies over onze producten.

Waarna onze stoffeerders bij je langskomen om in te meten en daarna jouw nieuwe raamdecoratie of gordijnen neer te hangen, maar ook een vloer leggen is voor onze vakmensen geen probleem!

luxaflex

Lokaal de beste

De missie van De Woonspecialist wordt natuurlijk niet behaald zonder onze winkels. Deze staan lokaal bekend als die gezellige winkel om de hoek met alles voor jouw woninginrichting.

Met producten van goede kwaliteit, echte vakspecialisten en deskundig advies, zijn én blijven wij lokaal de beste! Want de beste wordt je niet, dat ontstaat uit pure passie om het te zijn. En dat is waar de Woonspecialist voor staat.

PUUR natuur kurk

Duurzaamheid

Daarnaast heeft de Woonspecialist duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat realiseren wij door duurzame producten te verkopen. Zo draag jij samen met ons bij aan een schoner en beter milieu. Met bekende duurzame merken en ons exclusieve merk PUUR.

Kom langs in de winkel en laat je inspireren door de laatste trends op het gebied van duurzaam wonen. Onze adviseurs helpen je graag met passend advies.