De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

5 interieurtips voor jouw woning!

Het is weer tijd voor interieurtips, want daar houden we van bij de Woonspecialist. Ik geef je vandaag 5 interieurtips voor deze tijd van het jaar.

Veel leesplezier!

Ga voor frisse kleuren

Dit kan op allerlei manieren. Een fris kleurtje verf bijvoorbeeld, of een frisse kleur nieuwe meubels. De dagen worden al wat langer, maar zijn nog grauw en grijs. Dan is het wel fijn om daar wat kleur aan te geven, vooral nu we richting het voorjaar gaan! Laat je inspireren door de woonstijlen van de Woonspecialist.

Maak schoon

De grote voorjaarsschoonmaak, je kent ‘m wel! Iedereen moet er een keer aan geloven, ook jij. Maak je huis eens goed schoon, boen die keukenkastjes uit en als je dan toch bezig bent, waarom niet je indeling aanpassen? Ook dat geeft vernieuwing in je interieur.

Kies voor een nieuw behang

Het voorjaar is een goede tijd om voor een nieuw behangetje te gaan. Je bent namelijk veel thuis, vooral nu, en dan kun je maar beter een fijn thuis hebben. Ga voor een wild behang of een rustig behang, kalme kleuren of juist felle kleuren, wat bij jou past! Neem contact op met een Woonspecialist bij jou in de buurt voor meer info en inspiratie.

Maak het gezellig

Misschien wel de belangrijkste tip. Maak het gezellig in huis. Dat hoef je niet alleen met raamdecoratie, gordijnen of een vloerkleed te doen, maar kan natuurlijk ook met gezellige kussens, romantische kaarsen of een gezellig diner! Met bovenstaande tips kom je vast wel het voorjaar door! Wil je graag advies over jouw interieur? Ga dan voor advies aan huis, vraag het gerust hier aan.

Koop een vloerkleed!

Doen! Erg fijn deze tijd van het jaar, lekker aan de voeten en het geeft enorm veel sfeer in je huis. Ga voor een vloerkleed van Desso of Forbo, er is van alles mogelijk. Bekijk ze onder andere hier of neem contact op met een Woonspecialist winkel voor meer info en mogelijkheden.

300612
karpet
Liefs, Bo
Bo