De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2214 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

5 interieurtips voor jouw woning!

Het is weer tijd voor interieurtips, want daar houden we van bij de Woonspecialist. Ik geef je vandaag 5 interieurtips voor deze tijd van het jaar.

Veel leesplezier!

Ga voor frisse kleuren

Dit kan op allerlei manieren. Een fris kleurtje verf bijvoorbeeld, of een frisse kleur nieuwe meubels. De dagen worden al wat langer, maar zijn nog grauw en grijs. Dan is het wel fijn om daar wat kleur aan te geven, vooral nu we richting het voorjaar gaan! Laat je inspireren door de woonstijlen van de Woonspecialist.

Maak schoon

De grote voorjaarsschoonmaak, je kent ‘m wel! Iedereen moet er een keer aan geloven, ook jij. Maak je huis eens goed schoon, boen die keukenkastjes uit en als je dan toch bezig bent, waarom niet je indeling aanpassen? Ook dat geeft vernieuwing in je interieur. Of nieuwe raamdecoratie? De beste tips? Die staan al voor je klaar in onze raamdecoratie blog!

Kies voor een nieuw behang

Het voorjaar is een goede tijd om voor een nieuw behangetje te gaan. Je bent namelijk veel thuis, vooral nu, en dan kun je maar beter een fijn thuis hebben. Ga voor een wild behang of een rustig behang, kalme kleuren of juist felle kleuren, wat bij jou past! Neem contact op met een Woonspecialist bij jou in de buurt voor meer info en inspiratie.

Maak het gezellig

Misschien wel de belangrijkste tip. Maak het gezellig in huis. Dat hoef je niet alleen met raamdecoratie, gordijnen of een vloerkleed te doen, maar kan natuurlijk ook met gezellige kussens, romantische kaarsen of een gezellig diner! Met bovenstaande tips kom je vast wel het voorjaar door! Wil je graag advies over jouw interieur? Bij de Woonspecialist creëren wij graag samen met jou de mooiste combinaties van materialen, kleuren en producten tijdens een interieuradvies gesprek.

300612

Koop een vloerkleed!

Doen! Erg fijn deze tijd van het jaar, lekker aan de voeten en het geeft enorm veel sfeer in je huis. Ga voor een prachtig vloerkleed, hoogpolig of slijtvast, rond of rechthoekig, modern of landelijk. Ook vloerkleden op maat zijn mogelijk. Kies uit ons ruime assortiment tapijt en karpetten van goede merken zoals Desso, Forbo en meer.

Bekijk onze vloerkleden alvast hier online of kom naar de winkel! Je bent van harte welkom om verschillende soorten tapijt te bekijken, voelen, ervaren. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Of toch een nieuwe vloer?

Krijg je nu zin in een make-over en zit je te denken om voor een nieuwe vloer te gaan? Ontdek onze houtlook en tegels pvc vloeren of ga je voor visgraat? In onze showroom staan de mooiste vloerstalen voor je klaar, wij hebben zelfs duurzame vloeren in het assortiment. En het leggen mag je aan onze vakmensen overlaten, fijn toch?!

karpet
Liefs, Bo