Bel Gouwenberg Wonen Den Helder: 0223 660 601 Bel 0223 660 601
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2218 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Gouwenberg Wonen Den Helder

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, buitenzonwering en raamdecoratie.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30
  • Woensdag: 09:00 - 17:30
  • Donderdag: 09:00 - 17:30
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten
Adres
Ravelijncenter 25
1785 LX Den Helder 0223 660 601 info@gouwenbergwonen.nl
woonspecialist gouwenberg winkelpand
Onze producten
Onze Diensten
FJ0T9171
FJ0T9177
FJ0T9184

Woonwinkel – Den Helder

Welkom bij Gouwenberg Wonen in Den Helder. Wij zijn de Woonspecialist voor al je vragen rond raamdecoratie, vloeren, gordijnen en buitenzonwering. Ben je op zoek naar nieuwe, verduisterende gordijnen? Of wil je een pvc vloer laten leggen? Kom dan naar onze showroom en laat je adviseren, ons deskundige personeel helpt je graag verder.

Na het adviesgesprek maken wij graag een vrijblijvende offerte. Wij komen graag de nieuwe gordijnen meten. En ook het leggen van de vloer of monteren van raamdecoratie voeren wij graag voor je uit. Hiervoor hebben wij eigen stoffeerders in dienst. Tot snel in onze woonwinkel!

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

Matchen of opvallen?

Gordijnen combineren doe je zo!

Overgordijnen op maat | raamdecoratie | de Woonspecialist
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons

Kom langs in Den Helder

Ben je in Den Helder en omgeving op zoek naar een nieuw interieur? Of wil je nieuwe raamdecoratie of buitenzonwering kopen? Wij bieden je in de showroom van onze woonwinkel op 700 en 800 m2 een ruim assortiment aan tapijt, vloeren, gordijnen, raambekleding en zonwering. Een woonwinkel waar je voor jouw hele woninginrichting kan slagen als je wilt.

Kies uit prachtige visgraat pvc vloeren, hoogpolig tapijt, stijlvolle gordijnstoffen de producten die precies bij jouw woonstijl passen. Wij adviseren je graag en ondersteunen je vakkundig om de beste keuzes te maken. Bij Gouwenberg Wonen hebben wij eigen stoffeerders in dienst.

Bij Gouwenberg Wonen bieden wij jou de volledige service. Wil je jouw nieuwe vloer door onze vakmannen laten leggen? De gordijnen of buitenzonwering laten monteren? Alles is mogelijk. In onze showroom zie je naast interieur ook een ruim assortiment aan buitenzonwering, wij zijn een Sunway Exposure Shop. Service is onze kracht en onze service is inclusief inmeten en montage.

Je bent van harte welkom in onze woonwinkel in Den Helder. Kom langs voor inspiratie en advies, graag maken een vrijblijvende offerte voor je. De koffie altijd voor je klaar, tot ziens in onze showroom.

Gouwenberg Wonen – dit zijn wij

Wij bestaan al meer dan 28 jaar en staan met onze woonwinkel in Den Helder en omgeving bekend als de woninginrichter met service en passie voor het vak. Als klant laten wij je graag profiteren van onze ervaring en geven wij je eerlijk advies. Dat je jouw nieuwe vloer door onze vakmannen kan laten leggen en jouw raamdecoratie op maat kan laten monteren geeft je de zekerheid van een prachtig resultaat.

Kom naar Gouwenberg Wonen – locatie en bereikbaarheid woonwinkel

De woonwinkel is gevestigd aan de woonboulevard en er is volop parkeergelegenheid. Via de N250 kan je ons makkelijk bereiken. Voel je welkom in onze showroom, doe op 700 en 800 m2 volop inspiratie op en laat je vrijblijvend adviseren rond je nieuwe interieur.