Bel Hoogzaad Wonen: 073 551 0681 Bel 073 551 0681
De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Hoogzaad Wonen

Jouw specialist in Schijndel op het gebied van gordijnen, raamdecoratie, vloeren en horren! Bekijk onze website voor meer!

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00
  • Woensdag: 10:00 - 17:00
  • Donderdag: 10:00 - 17:00
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00
  • Zondag: Gesloten
Adres Europalaan 42 5481 JG Schijndel 073 551 0681 robbie@hoogzaadwonen.nl
Rustique 7551 – Jabo 2623-210 (2)
Voorjaarskriebels; tijd voor nieuwe raamdecoratie
Voorjaarskriebels; tijd voor nieuwe raamdecoratie

Ga voor de mooiste jaloezieën, duettes, plissés of rolgordijnen!

Bekijk onze keuze in raamdecoratie
Onze producten
Onze Diensten
LR_CUR_0011
Unilux inzet hor vast raamhor – kopie
VT Wonen-Luxaflex producten
Glorious-XL-Glorious-Small-Gyant-XL-Dark-Brown-RSH2_

Welkom bij Hoogzaad Wonen in Schijndel

Hoe wij zijn ontstaan? In 2006 zijn wij gestart met Hoogzaad woningstoffering. Wij vinden het belangrijk om de klant rechtstreeks te benaderen en begonnen daarom met een stalenservice vanuit de bus, dus rechtstreeks naar de klanten thuis. In 2016 bestonden wij 10 jaar, dit leek ons een mooi moment om met trots de opening van Hoogzaad Wonen in Schijndel aan te kondigen.

In de winkel vind je alle collecties aan vloeren, gordijnen, raamdecoratie en horren gepresenteerd. Wij werken alleen met de beste kwaliteitsmerken tegen een betaalbare prijs. Bij Hoogzaad Wonen vind je alles voor jouw complete woninginrichting! Daarnaast geven wij jou graag advies zodat jouw woning een thuis wordt, meten wij jouw gordijnen en raamdecoratie in en leggen wij jouw vloer. Kom naar de winkel en laat je inspireren!

Inspiratie
inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

De warmte binnenshuis houden?

Ontdek de kracht van gordijnen!

Gordijn – Overgordijnen – Artelux – Venkel – Oranje – Kastanje – Sfeerfoto – liggend
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Schijndel

De basis van elk interieur

De basis van elk interieur is de vloer. Het bepaald grotendeels de sfeer van jouw woning. Alle vervolgstappen pas jij aan op de uitgekozen vloer. Bij Hoogzaad Wonen vind je pvc, Marmoleum, vinyl, tapijt en laminaat. Waar ligt jouw voorkeur? Zet je wensen op een rij, de ruimte waar de vloer gelegd moet worden en kom naar de winkel. Onze vakmensen adviseren de vloer die daar het beste bij aansluit!

Horren voor alle seizoenen

Als je het woord horren hoort, denk je al vaak aan de zomer. De tijd van het jaar waarin het lijkt alsof alle insecten jouw woning willen binnen dringen, maar niks is minder waar. Horren zijn voor alle seizoenen! Of je in de lente, zomer, herfst of winter jouw woning wilt laten doorluchten, insecten zullen altijd proberen binnen te komen. Horren bieden daar ten alle tijden een oplossing voor. Of je nu op zoek bent naar een hor voor het raam of een hor voor een deur, je vindt het bij Hoogzaad Wonen. Ze worden op maat gemaakt en zijn daarom geschikt voor elke raam of deur!

Sfeer & warmte bij Hoogzaad in Schijndel

Gordijnen en raamdecoratie staan bekend als de échte sfeermakers binnen een interieur. Daarnaast houden zij de warmte binnenshuis. Van plissés tot jaloezieën en van vitrages tot overgordijnen; je vindt het bij Hoogzaad Wonen in Schijndel! De keuze, als het gaat om raamdecoratie en gordijnen is er genoeg keuze aan dessins, stoffen en kleuren. Zo vind je in ons assortiment raamdecoratie en gordijnen met een isolerende stof, maar ook in een verduisterende stof zodat jij optimaal kunt genieten van jouw nachtrust. Jij geeft jouw wensen door, wij regelen de rest! Van het uitzoeken tot het monteren, wij staan voor je klaar.

Slimmer Wonen

Ga jij met de tijd mee? Tegenwoordig verandert alles zo snel, dat je het bijna niet meer bij kunt houden. Al gehoord van Slimmer Wonen? Bedien met 1 druk op de knop jouw raamdecoratie of gordijnen binnen de woning. Jij bepaald op ieder moment hoeveel licht jouw woning binnenkomt. Gemak dient de mens en daar sluit Slimmer Wonen maar al te goed bij aan!