Bel Giezen Woninginrichting Emmen: 0591 612 191 Bel 0591 612 191
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Giezen Woninginrichting Emmen

Jouw Woonspecialist in Emmen voor vloeren, gordijnen, buitenzonwering en raamdecoratie.

Click here for English.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: 13:00 - 17:30
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30
  • Woensdag: 09:00 - 17:30
  • Donderdag: 09:00 - 17:30
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten
Adres
Weerdingerstraat 14
7815 SB Emmen 0591 612 191 info@giezenwoninginrichting.nl
Giezen Pandfoto
Onze producten
Onze Diensten
5
4
2
1
3

Woonwinkel – Emmen

Wil je een nieuwe vloer kopen en laten leggen? Of heb je buitenzonwering nodig om op zomerse dagen lekker in de schaduw te kunnen zitten in je tuin? Voor buiten- en binnenzonwering ben je bij Giezen Woninginrichting aan het juiste adres. Met meer dan 55 jaren ervaring op het gebied van interieur kiezen wij graag met jou samen je nieuwe woninginrichting. Kom de raamdecoratie en vloeren eerst in de showroom beleven en maak vervolgens jouw keuze.

Naast een ruim assortiment, eerlijk verkoopadvies en persoonlijk contact profiteer je ook van de vakmanschap van onze eigen stoffeerders. Want inmeten van gordijnen op maat of een prachtige vloer bij je thuis snel en professioneel leggen zijn klussen die wij je graag uit handen nemen. Tot snel in onze woonwinkel in Emmen!

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

Raamdecoratie zonder boren?

Stijl zonder schroeven!

Raamdecoratie zonder boren voor openslaande tuindeuren en ramen, woonkamer plisse wit.
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons

Kom langs in Emmen

Of je nou op zoek bent naar verduisterende raamdecoratie voor je slaapkamer of je wilt een nieuwe vloer laten leggen in jouw gehele woning, wij geven je graag deskundig advies in onze woonwinkel in Emmen.

Vloeren Emmen

Een interieur dat bij jouw woonwensen en woonstijl past is de beste basis om van je huis een thuis te maken. Ontdek onze grote collectie vloeren in onze showroom. Van pvc tot laminaat en van vinyl tot tapijt.

Raamdecoratie Emmen

Giezen Woninginrichting is Luxaflex Inspiration Dealer. Dat betekent voor jou, dat je veel Luxaflex producten in de woonwinkel kan zien én beleven. Dit maakt de keuze een stuk makkelijker omdat je een goed beeld krijgt bij de raamdecoratie. Naast Luxaflex bieden wij je meer merken, wij zijn ook Sunway Exposure Store, het adres voor exclusieve raambekleding van Sunway.

Gordijnen Emmen

Dat wij passie voor interieur hebben zie je niet alleen in onze woonwinkel terug. Koop jij gordijnen bij ons dan kunnen wij je helemaal ontzorgen. Van inmeten van gordijnen op maat tot het hangen van je nieuwe gordijnen, alles is mogelijk. Betrokkenheid, service en vakmanschap, daar staat ons team voor.

Giezen Woninginrichting, jouw woonspecialist!

Wij zijn een familiebedrijf in Emmen. Giezen Woninginrichting is opgericht in de vorige eeuw. In 1960 is Klaas Giezen de woonwinkel begonnen, toen nog in een kleiner pand. Giezen was het adres voor het stofferen van zitmeubelen, en je kocht er jouw tapijten, bankstellen en nieuwe meubelen. Zoon Henk Giezen heeft de zaak in 1977 overgenomen. En ook de derde generatie heeft het interieur in het bloed zitten. Lisanne en Christian Giezen werken ook in de zaak.

Zonwering Emmen

Omdat Giezen Woninginrichting steeds verder groeide werd het oorspronkelijke pand te klein. En zelfs dit pand is in 2000 uitgebreid met nog meer vierkante meters. Benieuwd? Kom eens binnen en laat je inspireren en adviseren over woninginrichting, woonstijlen en nieuwste zonwering producten. Tot snel in onze woonwinkel!

Kom naar Giezen! Locatie en bereikbaarheid woonwinkel

De woonwinkel is gevestigd aan de Weerdingerstraat 14 in het centrum van Emmen. Je kan gratis parkeren en alle tijd nemen om je in de showroom op 700 m2 te laten inspireren en adviseren over je nieuwe interieur.