Bel Giezen Woninginrichting Emmen: 0591 - 61 21 91 Bel 0591 - 61 21 91
De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1356 klanten
Een afspraak maken Afspraak
Menu Sluiten

Giezen Woninginrichting Emmen

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, buitenzonwering en raamdecoratie.

Adres Weerdingerstraat 14 7815 SB Emmen 0591 - 61 21 91 info@giezenwoninginrichting.nl
Openingstijden
  • Maandag: 13:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zondag: Gesloten
Giezen_woninginrichting_sfeerbeeld_winkel2
Onze klassieke woonstijl
Onze klassieke woonstijl

Warm fluweel of luxe glanzende stof in donkerblauw of okergeel. Iets voor jou?

Meer lezen?
Onze producten
Emmen_Giezen-6
Emmen_Giezen-13
Emmen_Giezen-19

Woonwinkel – Emmen

Wil je een nieuwe vloer kopen en laten leggen? Of heb je buitenzonwering nodig om op zomerse dagen lekker in de schaduw te kunnen zitten in je tuin? Voor buiten- en binnenzonwering ben je bij Giezen Woninginrichting aan het juiste adres. Met meer dan 55 jaren ervaring op het gebied van interieur kiezen wij graag met jou samen je nieuwe woninginrichting. Kom de raamdecoratie en vloeren eerst in de showroom beleven en maak vervolgens jouw keuze.

Naast een ruim assortiment, eerlijk verkoopadvies en persoonlijk contact profiteer je ook van de vakmanschap van onze eigen stoffeerders. Want inmeten van gordijnen op maat of een prachtige vloer bij je thuis snel en professioneel leggen zijn klussen die wij je graag uit handen nemen. Tot snel in onze woonwinkel in Emmen!

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Alles wat je wilt weten over gordijnen

In deze blog vertel ik je waarom je slapend kan afvallen met gordijnen.

Loft 79_city chique_westend
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Emmen

Of je alleen maar op zoek bent naar verduisterende raamdecoratie voor je slaapkamer of als je een nieuwe vloer wilt laten leggen in jouw gehele woning wij geven je graag deskundig advies in onze woonwinkel in Emmen.

Want een interieur dat bij jouw woonwensen en woonstijl past is de beste basis om van je huis een thuis te maken. Ook gratis advies aan huis is trouwens mogelijk, dan nemen wij stalen mee en zie en ervaar je direct hoe een vloer of gordijnstof bij jou thuis aanvoelt.

Interieur inspiratie op 700m2

In de showroom van onze woonwinkel in Emmen inspireren wij je graag op 700m2, van tapijten tot gordijnstoffen en van zonwering tot vloeren. Giezen Woninginrichting is Luxaflex inspiration dealer. Dat betekent voor jou, dat je veel Luxaflex raamdecoratie producten in de woonwinkel kan zien en beleven. Dit maat de keuze een stuk makkelijker omdat je een goed beeld hebt bij de producten. Naast Luxaflex bieden wij je meer merken, wij zijn ook Sunway Exposure Store, het adres voor exclusieve raambekleding.

Woonwinkel in Emmen met eigen stoffeerders en monteurs

Dat wij passie voor interieur hebben zie je niet alleen in onze woonwinkel terug. Koop jij een vloer, raamdecoratie of gordijnen bij ons dan kunnen wij je helemaal ontzorgen. Van inmeten van gordijnen op maat tot het leggen van je vloer door onze stoffeerders, alles is mogelijk. Betrokkenheid, service en vakmanschap, daar staat ons team voor.

Giezen Woninginrichting jouw woonwinkel in Emmen

Wij zijn een familiebedrijf. Giezen Woninginrichting is opgericht in de vorige eeuw. In 1960 is Klaas Giezen de woonwinkel begonnen, toen nog in een kleiner pand. Giezen was het adres voor het stofferen van zitmeubelen, en je kocht er jouw tapijten, bankstellen en nieuwe meubelen. Zoon Henk Giezen heeft de zaak in 1977 overgenomen. En ook de derde generatie heeft het interieur in het bloed zitten. Lisanne en Christian Giezen werken ook in de zaak.

Interieuradvies rond raamdecoratie, vloeren en gordijnen

Omdat Giezen Woninginrichting steeds verder groeide werd het oorspronkelijke pand te klein. Er kwam in 1989 een nieuw pand. En zelfs dit pand is in 2000 uitgebreid met nog meer vierkante meters. Benieuwd? Kom eens binnen en laat je inspireren en adviseren rond woninginrichting, woonstijlen en nieuwste zonwering producten. Tot snel in onze woonwinkel in Emmen!

Kom naar Giezen! Locatie en bereikbaarheid woonwinkel

De woonwinkel is gevestigd aan de N381, Weerdingerstraat 14 in het centrum van Emmen. Je kan gratis parkeren en alle tijd nemen om je in de showroom op 700 m2 te laten inspireren en adviseren rond je nieuwe interieur.