Bel Woonspecialist Etten-Leur: 076 300 1333 Bel 076 300 1333
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2233 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Woonspecialist Etten-Leur

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en gietvloeren.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00
  • Woensdag: 10:00 - 17:00
  • Donderdag: 10:00 - 17:00
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00
  • Zondag: Gesloten
Adres
Bisschopmolenstraat 6
4876 AA Etten-Leur 076 300 1333 info@vloerstart.nl
MicrosoftTeams-image (4)
Onze producten
Onze Diensten
plissés
Artex
Luxaflex

Woonwinkel – Etten-Leur

Je wilt een nieuwe vloer of gietvloer kopen en woont in de buurt van Etten-Leur? Dan ben je bij de Woonspecialist aan het juiste adres! Van pvc vloeren over laminaat tot prachtige gietvloeren bieden wij je een ruim assortiment aan hoogwaardige vloeren die wij ook bij je thuis komen leggen.

In de showroom van onze woonwinkel kan jij je op 250 m2 volop laten inspireren rond vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten of verf van Painting the Past. Graag maken wij je de keuze makkelijk en geven wij je interieuradvies. Zo heb je een duidelijk beeld van je nieuwe interieur en weet je dat materialen en producten helemaal op elkaar zijn afgestemd.

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

Matchen of opvallen?

Gordijnen combineren doe je zo!

Overgordijnen op maat | raamdecoratie | de Woonspecialist
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons

Kom langs in Etten-Leur

Interieur is onze passie en daar profiteer jij van. Bij ons kan je terecht voor de gehele woninginrichting en woningstoffering, van vloeren tot rolgordijnen en van muurbekleding, denk aan verf van Painting the Past, tot kasten op maat. Graag geven wij je interieuradvies rond een product of combineren wij je favoriete vloer met bijpassende gordijnen en vloerkleden. Een nieuw interieur moet kloppen, de sfeer in je woning is erg belangrijk. En ook dat alles goed verzorgd is.

Bouw daarom op onze ervaring en de vakmanschap van onze stoffeerders. Een PU gietvloer of minerale gietvloer brengen wij graag aan. Nieuwe verduisterende raamdecoratie kopen? Wij komen je nieuwe gordijnen graag inmeten en later ook monteren. Dan weet je zeker dat de nieuwe vloer, die je bij ons in de showroom eerst hebt gezien en gevoeld, straks ook perfect gelegd is. Wij zijn tevreden als jij helemaal blij wordt van je nieuwe woninginrichting.

Heb je een bedrijfspand, kantoor of praktijkruimte die je wilt moderniseren, verbouwen of opnieuw inrichten? Wij voeren ook projecten uit. Omdat wij gewend zijn projectmatig te werken kan je uitgaan van een goede planning en snelle uitvoering.

Interieuradvies en producten op maat

Samen met de huisstylisten kan je jouw nieuwe vloer of raamdecoratie kiezen. En in de showroom in onze woonwinkel in Etten-Leur zie en voel je alle producten waardoor je verzekerd bent van de juiste keuze.

De Woonspecialist Etten-Leur – dit zijn wij

Een aantal jaren geleden heeft Peter Leesmans het vloer- en verwarmingsbedrijf overgenomen. Wat voor Peter is begonnen als een nieuwe start vanuit zijn ruime ervaring als vloeren professional, werd in korte tijd een woonwinkel in Etten-Leur met een ruim assortiment voor de volledige woninginrichting.

Woninginrichting van gietvloer tot raamdecoratie

Samen met zijn vakkundige medewerkers adviseert Peter klanten graag bij het vinden van hun nieuwe woninginrichting. Van vloeren tot gordijnen en van tapijt tot raamdecoratie, bij de Woonspecialist woonwinkel ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige producten voor de juiste prijs.

Ons specialisme? Vloeren en gietvloeren

Dat vloeren de passie van Peter zijn zie je niet alleen aan het ruime assortiment aan harde vloeren als pvc, zachte vloeren als tapijt en gietvloeren als PU gietvloeren of betonlook gietvloeren. En bij de Woonspecialist kloppen niet alleen het assortiment, de prijzen en het advies. Wanneer je wilt komt men ook de vloer bij je thuis vakkundig leggen. A-merk producten met een lange levensduur zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn blij wanneer jij straks jaren blij bent met jouw nieuwe vloer.