Bel Van Lexmond Wonen IJsselstein: 030 220 5556 Bel 030 220 5556
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2214 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Van Lexmond Wonen IJsselstein

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00
  • Woensdag: 10:00 - 17:00
  • Donderdag: 10:00 - 17:00
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00
  • Zondag: Gesloten

Op zaterdag 18 mei is onze winkel gesloten.

Adres
Industrieweg 18
3401 MA IJsselstein 030 220 5556 info@vanlexmond.net
Van Lexmond 12
Onze producten
Onze Diensten
Van Lexmond 2
Van Lexmond 4
Van Lexmond 10

Woonwinkel – IJsselstein

Klanten die bij ons binnenwandelen zijn vaak even sprakeloos. We hebben er dan ook veel aan gedaan om alles tiptop in orde te maken. Onze showroom is in moderne kleuren ingericht en ruim opgezet, met een mooie, rustige uitstraling. Bij Van Lexmond Wonen hebben we niet alleen particuliere klanten veel te bieden, we doen ook regelmatig projecten waar we veel energie uit halen.

Zo voorzien we bijvoorbeeld kantoren of gemeentelijke instellingen van nieuwe vloeren, marmoleum, deurmatten, raamdecoraties en zonwering. Juist bij dit soort projecten zijn wij een interessante partner. Waarom? Omdat we ons volop inzetten, actief meedenken en kostenefficiënt kunnen werken. Kom voor advies en inspiratie naar onze woonwinkel in IJsselstein!

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

Matchen of opvallen?

Gordijnen combineren doe je zo!

Overgordijnen op maat | raamdecoratie | de Woonspecialist
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons

Kom langs in IJsselstein

Sprakeloze klanten die hier binnenwandelen. We hebben er veel aan gedaan om alles tip-top in orde te hebben. Dat is toch je visitekaartje, de eerste indruk. Zelf zijn we blij met de prachtige lampen die in onze showroom hangen. Die hebben we gekocht bij een leverancier in de buurt. Wie ze mooi vindt, kan die lampen bij ons bestellen. Onze woonwinkel in IJsselstein is vrij nieuw, in moderne kleuren ingericht en ruim opgezet. Het heeft een mooie, rustige uitstraling. Ik vind het een plezierige ruimte om in te werken.

De showroom is overzichtelijk opgedeeld, zodat meteen duidelijk is wat we te bieden hebben: zonwering, gordijnen en harde en zachte vloeren. Er is ruime keuze uit laminaat, parket, lamelparket van Quickstep, Novilon, PVC-vloeren van mFLOR en marmoleum. Bovendien vinden klanten hier buitenzonwering en shutters

Bij Van Lexmond Wonen hebben we niet alleen particuliere klanten veel te bieden. We doen ook regelmatig projecten en daar halen we veel energie uit. Zo voorzien we bijvoorbeeld kantoren of gemeentelijke instellingen van nieuwe vloeren, Marmoleum, deurmatten, raamdecoraties en zonwering. Juist bij projecten zijn we een interessante partner.

We zetten ons volop in, denken actief mee en kunnen kostenefficiënt werken. Kortom; verwachtingen aanvoelen en waarmaken, daar draait het om. Voor inspiratie en advies ben je harte welkom in onze woonwinkel in IJsselstein.