Bel Van Lexmond Wonen IJsselstein: 0302 - 205556 Bel 0302 - 205556
De Woonspecialist Beoordelingen 9 / 10  - 757 klanten
Een afspraak maken Afspraak
Menu Sluiten

Van Lexmond Wonen IJsselstein

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie

Adres Industrieweg 18 3401 MA IJsselstein 0302 - 205556 info@vanlexmond.net
Openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten
Van Lexmond 12
Onze klassieke woonstijl
Onze klassieke woonstijl

Warm fluweel of luxe glanzende stof in donkerblauw of okergeel. Iets voor jou?

Meer lezen?
Onze producten
Van Lexmond 2
Van Lexmond 4
Van Lexmond 10

Woonwinkel – IJsselstein

Klanten die bij ons binnenwandelen zijn vaak even sprakeloos. We hebben er dan ook veel aan gedaan om alles tiptop in orde te maken. Onze showroom is in moderne kleuren ingericht en ruim opgezet, met een mooie, rustige uitstraling. Bij Van Lexmond Wonen hebben we niet alleen particuliere klanten veel te bieden, we doen ook regelmatig projecten waar we veel energie uit halen.

Zo voorzien we bijvoorbeeld kantoren of gemeentelijke instellingen van nieuwe vloeren, marmoleum, deurmatten, raamdecoraties en zonwering. Juist bij dit soort projecten zijn wij een interessante partner. Waarom? Omdat we ons volop inzetten, actief meedenken en kostenefficiënt kunnen werken. Kom voor advies en inspiratie naar onze woonwinkel in Ijsselstein!

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Alles wat je wilt weten over gordijnen

In deze blog vertel ik je waarom je slapend kan afvallen met gordijnen.

Loft 79_city chique_westend
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in IJsselstein

Sprakeloze klanten die hier binnenwandelen. We hebben er veel aan gedaan om alles tip-top in orde te hebben. Dat is toch je visitekaartje, de eerste indruk. Zelf zijn we blij met de prachtige lampen die in onze showroom hangen. Die hebben we gekocht bij een leverancier in de buurt. Wie ze mooi vindt, kan die lampen bij ons bestellen. Onze woonwinkel in IJsselstein is vrij nieuw, in moderne kleuren ingericht en ruim opgezet. Het heeft een mooie, rustige uitstraling. Ik vind het een plezierige ruimte om in te werken.

De showroom is overzichtelijk opgedeeld, zodat meteen duidelijk is wat we te bieden hebben: zonwering, gordijnen en harde en zachte vloeren. Er is ruime keuze uit laminaat, parket, lamelparket van Quickstep, Novilon, PVC-vloeren van mFLOR en marmoleum. Bovendien vinden klanten hier buitenzonwering en shutters

Bij Van Lexmond Wonen hebben we niet alleen particuliere klanten veel te bieden. We doen ook regelmatig projecten en daar halen we veel energie uit. Zo voorzien we bijvoorbeeld kantoren of gemeentelijke instellingen van nieuwe vloeren, Marmoleum, deurmatten, raamdecoraties en zonwering. Juist bij projecten zijn we een interessante partner.

We zetten ons volop in, denken actief mee en kunnen kostenefficiënt werken. Kortom; verwachtingen aanvoelen en waarmaken, daar draait het om. Voor inspiratie en advies ben je harte welkom in onze woonwinkel in IJsselstein.