Bel Van Dee Interieurs Tiel: 0344 614 211 Bel 0344 614 211
De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1440 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Van Dee Interieurs Tiel

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie, horren en kasten op maat; BeCe Premium dealer.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten
Adres Kleibergsestraat 12 4001 LE Tiel 0344 614 211 info@vandee.nl
van Dee buitenkant
Zonwerende raamdecoratie
Zonwerende raamdecoratie

Houd je huis lekker koel

Kom naar de winkel of maak een afspraak
Onze producten
11
06
raamdeco van dee tiel

Woonwinkel – Tiel

Onze showroom is gevestigd in de binnenstad van Tiel. Inmiddels bestaan we al meer dan 45 jaar en bieden we een compleet aanbod voor je interieur. Zo bieden we maatwerkoplossingen voor elke ruimte in je woning. Van vloeren tot kasten en van karpetten tot raamdecoratie.

Om een prachtig eindresultaat te kunnen garanderen werken we met vakkundige monteurs, die dankzij jarenlange ervaring en kennis het werk precies uitvoeren zoals we met jou afspreken. Door onze gespecialiseerde verkopers wordt het werk vooraf duidelijk besproken en strak begeleid zodat je daar ook geen omkijken meer naar hebt.

Onze medewerkers hebben ieder hun specialistische vakgebied. Hierdoor kennen we de laatste ins en outs op elk gebied waarin wij werkzaam zijn en kunnen we je daarin goed adviseren. Kom naar onze woonwinkel in Tiel en laat je adviseren rond vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat, tot snel!

Inspiratie
Laden..
Vacature

Wij zoeken jou.

Allround woningstoffeerder m/v gezocht voor 28 tot 40 uur. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

vormen_plisse
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Scrhijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Tiel

Van Dee Interieurs staat voor ontzorging en topkwaliteit voor scherpe prijzen. Wij bieden je een actueel en ruim assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer in onze woonwinkel in Tiel. Natuurlijk horen er ook maatwerkoplossingen voor elke ruimte in je woning bij. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

We nemen je graag het werk uit handen en kunnen alle producten die je bij ons aanschaft bij je thuis monteren. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een fijne ervaring met het product én met ons!

Om een prachtig eindresultaat te kunnen garanderen werken we met hoogwaardige producten en vakkundige monteurs, die dankzij jarenlange ervaring en kennis het werk precies uitvoeren zoals we met jou afspreken.

Door onze gespecialiseerde verkopers wordt het werk vooraf duidelijk besproken en strak begeleid zodat je daar ook geen omkijken meer naar hebt. Laat je adviseren en kom voor inspiratie naar onze woonwinkel in Tiel!