Bel De Koning Woninginrichting Zeist: 030 695 0017 Bel 030 695 0017
De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1440 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

De Koning Woninginrichting Zeist

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en kasten op maat.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00
  • Woensdag: 10:00 - 17:00
  • Donderdag: 10:00 - 17:00
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00
  • Zondag: Gesloten
Adres Laan van Vollenhove 3191 3706 AR Zeist 030 695 0017 info@dekoningwoninginrichting.nl
De Koning Woonspecialist winkel
Zonwerende raamdecoratie
Zonwerende raamdecoratie

Houd je huis lekker koel

Kom naar de winkel of maak een afspraak
Onze producten
AdviesGesprek-1
OOZ__150629_9115_Zeist_Mel_Boas
Interieur

Woonwinkel – Zeist

Zoek je een nieuwe vloer of raamdecoratie voor je woonkamer? Of wil je jouw hele woning nieuw inrichten? Kom dan naar onze woonwinkel in Zeist en kies in de showroom op 275 m2 uit de mooiste raamdecoratie, vloeren of gordijnen jouw favoriete product.

Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken en onze stoffeerders komen de vloer ook leggen of je Luxaflex monteren als je dat graag wilt. Bovendien hebben wij ook de perfecte kledingkast of inloopkast voor je, laat je in de showroom verwonderen door alle mogelijkheden die een kast op maat je biedt.

Zo beleef je jouw nieuwe woninginrichting eerst en geniet je er jaren van. Kom eens langs in winkelcentrum Vollenhove of plan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Tot snel!

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Haal de zomer in huis

met deze 3 interieurtrends!

blog interieurtrends zomer gordijnen woonkamer
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Scrhijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Zeist

Bij een nieuwe woninginrichting komt veel kijken. Het aanbod aan gordijnen, vloeren en raamdecoratie is heel groot en naast een mooie pvc vloer of Luxaflex raambekleding wil je ook een praktische oplossing waar je de komende jaren van geniet.

In de showroom van onze woonwinkel in Zeist  zie en beleef je op ruim 275 m2 alle producten eerst en maak je dan pas een keuze. Raamdecoratie op maat zoals rolgordijnen of jaloezieën komen wij graag bij je thuis inmeten. Dan weet je zeker dat de afmetingen kloppen en je nieuwe plissés of shutters precies aansluiten.

Wil je een product eerst thuis zien? Ook dat kan, neem vloerstalen mee naar huis of laat een van onze adviseurs vrijblijvend met stalen en boeken naar jou thuis komen om een goed beeld te krijgen van het materiaal. De uitstraling en de sfeer die je met kleur, textiel of een vloer kan creëren is belangrijk om je thuis te voelen.

En bij een mooie woning horen goede opbergmogelijkheden, wat dacht je van een kast op maat? Nooit meer die sok kwijt, je outfit snel bij de hand en een rustige sfeer in je kamer. Dat is makkelijk met een draaideur- of schuifdeur (kleding)kast op maat. Samen ontwerpen wij jouw ideale kast en alle ruimte wordt maximaal benut, ook wanneer je een kamer met een schuine wand hebt of een erg smalle ruimte. Over het monteren hoef jij je geen zorgen te maken, als je wilt zetten wij jouw maatwerk kast bij je thuis professioneel en snel in elkaar.

De Koning Woninginrichting – dit zijn wij

Wij zijn een echt familiebedrijf waarin de passie en de fijne kneepjes van woningstoffering van generatie tot generatie worden doorgegeven. Hier een stuk historie over ons:

In 1988 begon Hans de Koning zijn winkel in de woninginrichting. Deze groeide uit tot een groot succes, De Koning Woninginrichting werd met zijn woonwinkel in Zeist en omstreken een begrip. Zoon Sebastiaan heeft een vakopleiding gevolgd op Gildervaart te Nieuwegein en succesvol zijn diploma’s voor allround woningstoffeerder gehaald.

Vervolgens heeft Sebastiaan veel ervaring opgedaan in het familiebedrijf. In 2009 is hij voor zichzelf begonnen. Na het overlijden van vader Hans, heeft Sebastiaan de woonwinkel in Zeist van zijn vader overgenomen. Hij zet het succes voort en laat klanten van zijn ervaring en passie profiteren. Zijn doel is het om iedere dag het onderscheid te maken voor klanten. Niet een van de velen zijn, maar een van de besten in het vakgebied woninginrichting, daar wordt hij blij van.

Ons specialisme? Vloeren en Luxaflex raambekleding

Heb je ze al ontdekt? De prachtige marmoleum, vinyl of Novilon vloeren van Forbo? Of ga je liever voor een visgraat pvc vloer van Moduleo? En wie weet wil je kamerbreed tapijt van Desso door onze stoffeerders laten leggen? Wij adviseren je graag rond diverse vloersoorten. Laten wij samen de mooiste vloer voor je kiezen, die perfect bij je interieur past en jaren meegaat.

Wij hebben ook een enorme passie voor raamdecoratie. Naast gordijnen, Shutters, plissés, Duettes of horren is Luxaflex raamdecoratie echt ons specialisme. Graag laten wij je in de showroom Luxaflex jaloezieën, zonwering of elektrisch bedienbare gordijnen of lamellen zien. Dan beleef je zelf het effect van goede zonwering en de sfeer die je met de juiste lichtinval kan creëren. Tot snel in onze woonwinkel in Zeist!