Bel De Koning Woninginrichting Zeist: 030 695 0017 Bel 030 695 0017
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

De Koning Woninginrichting Zeist

Jouw Woonspecialist in Zeist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en kasten op maat en meer. En jouw Luxaflex Select dealer van het jaar!

Click here for English.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00
  • Woensdag: 10:00 - 17:00
  • Donderdag: 10:00 - 17:00
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00
  • Zondag: Gesloten

In verband met vakantie zijn wij van zaterdag 20 juli tot en met maandag 5 augustus gesloten.

Adres
Laan van Vollenhove 3191
3706 AR Zeist 030 695 0017 info@dekoningwoninginrichting.nl
De Koning Woonspecialist winkel
Onze producten
Onze Diensten
AdviesGesprek-1
OOZ__150629_9115_Zeist_Mel_Boas
Interieur

Woonwinkel – Zeist

Zoek je een nieuwe vloer of raamdecoratie voor je woonkamer? Of wil je jouw hele woning nieuw inrichten? Kom dan naar onze woonwinkel in Zeist en kies in de showroom op 275 m2 uit de mooiste raamdecoratie, vloeren of gordijnen jouw favoriete product.

Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken en onze stoffeerders komen graag de vloer ook leggen of je Luxaflex® monteren als je dat graag wilt. Bovendien hebben wij ook de perfecte kledingkast of inloopkast voor je, laat je in de showroom verwonderen door alle mogelijkheden die een kast op maat je biedt.

Beleef je nieuwe woninginrichting optimaal en geniet er jarenlang van. Kom eens langs in winkelcentrum Vollenhove of plan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Tot snel!

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Vacature

Ben jij de stoffeerder die ons team compleet maakt?

Bekijk de vacature!

laminaatvloer leggen
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons

Kom langs in Zeist

Woonwinkel Zeist

Bij een nieuwe woninginrichting komt veel kijken. Het aanbod gordijnen, vloeren en raamdecoratie is heel groot en naast een mooie pvc-vloer of Luxaflex® raambekleding wil je ook een praktische oplossing waar je de komende jaren van geniet. Bij De Koning in Zeist helpen wij je graag. Van advies en inspiratie tot inmeten en monteren; wij doen het allemaal voor je!

Wij zijn een echt familiebedrijf waarin de passie en de fijne kneepjes van woningstoffering sinds 1988 van generatie tot generatie worden doorgegeven. Hans de Koning begon zijn winkel in de woninginrichting die intussen van zijn zoon Sebastiaan is. Of het om nieuwe gordijnen, vloeren of vloerverwarming in Zeist gaat, Sebastiaan en zijn team zetten het succes van de woonwinkel met alle ervaring en passie voort.

Gordijnen kopen in Zeist

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen? In de showroom van onze woonwinkel in Zeist laten wij je graag de mooiste gordijnstoffen zien en voelen. Op maar liefst 275 m2 bieden wij je gordijnen en raamdecoratie van goede merken als Eijffinger, Holland Haag, Luxaflex® en meer. Gordijnen op maat, van transparante inbetweens tot verduisterende overgordijnen, komen wij graag bij je thuis inmeten. Dan weet je zeker dat de afmetingen kloppen en je nieuwe gordijnen mooi in de plooi vallen.

Raamdecoratie voor  Zeist en omgeving

Wij hebben ook een enorme passie voor raamdecoratie. Shutters, plissés, duettes en ook Luxaflex® raamdecoratie is echt ons specialisme. Graag laten wij je in de showroom Luxaflex® jaloezieën, zonwering of elektrisch bedienbare gordijnen of lamellen zien. Dan beleef je zelf het effect van goede zonwering en de sfeer die je met de juiste lichtinval kan creëren.

Kasten op maat in Zeist

Wil je een kast onder een schuine kant of heb je nog een kamertje over? Wij hebben genoeg ideeën voor een perfecte kast op maat. Wil je een inloopkast of een kast met deuren onder de schuine kant? Heb je je zinnen gezet op een wasmachinekast en ben je benieuwd naar of welke accessoires er passen in jouw kledingkast op maat? Kom langs en we laten je alles zien!

Vloeren en vloerverwarming in Zeist

Heb je ze al ontdekt? De prachtige marmoleum, vinyl of Novilon vloeren van Forbo? Of ga je liever voor een visgraat pvc vloer van Moduleo? En wie weet wil je kamerbreed tapijt van Desso door onze stoffeerders laten leggen? Wij adviseren je graag over de diverse vloersoorten in onze showroom.

Wil je naast een nieuwe vloer nog meer comfort? Dan adviseren wij je graag over vloerverwarming en welke vloer geschikt is voor bijvoorbeeld elektrische vloerverwarming en alle voordelen die dit systeem voor je oplevert. Tot snel in onze woonwinkel in Zeist!