Bel De Spannevogel Hengelo (Gld.): 0575 461 484 Bel 0575 461 484
De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1440 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

De Spannevogel Hengelo (Gld.)

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie, kasten op maat, buitenzonwering en meubels. Bezoek ook onze winkel in Ruurlo!

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:30 - 17:30
  • Woensdag: 09:30 - 17:30
  • Donderdag: 09:30 - 20:00
  • Vrijdag: 09:30 - 17:30
  • Zaterdag: 09:30 - 16:00
  • Zondag: Gesloten
Adres Ruurloseweg 2 7255 DH Hengelo 0575 461 484 hengelo@spannevogel.nl
facebook_1633719161307_6852314813148775680
Zonwerende raamdecoratie
Zonwerende raamdecoratie

Houd je huis lekker koel

Kom naar de winkel of maak een afspraak
Onze producten
oznor
dav
dav

Woonwinkel – Hengelo

De eerste stap op weg naar de realisatie van je droomhuis is een bezoek aan onze showroom van 200 m2 in Hengelo of Ruurlo. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen, meubelen, buitenzonwering of een kast op maat? Laat je dan door onze medewerkers vrijblijvend adviseren, wij helpen je vergelijken en combineren.

Ook oriënterend interieuradvies bij jou thuis is mogelijk, dit is gratis en wij komen ook op afspraak in de avonduren met vloer- en kleurstalen naar jou toe! Onze stoffeerders komen de vloer leggen of gordijnen op maat inmeten en monteren. Dit geldt ook voor projecten als het inrichten van een kantoor of praktijkruimte. Laat je inspireren in onze woonwinkel in Hengelo (Gld.)! Wist je dat we ook een vestiging in Ruurlo hebben?

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Haal de zomer in huis

met deze 3 interieurtrends!

blog interieurtrends zomer gordijnen woonkamer
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Hengelo

Ben je op zoek naar verduisterende raamdecoratie voor jouw slaapkamer? Wil je een nieuwe vloer kopen en laten leggen in je woonkamer of je gehele woning? Bij de woonwinkels van de Spannevogel in Hengelo kan je voor je gehele interieur terecht, hetzelfde geldt voor Ruurlo. Thuis is de plek waar je ontspant en tijd met je familie doorbrengt, een interieur waar je een fijn gevoel van krijgt is erg belangrijk. Graag denken onze medewerkers vrijblijvend met je mee. Laat ons je woonwensen weten, we zijn benieuwd!

De kracht van een ruim assortiment in één woonwinkel is, dat je niet lang hoeft te zoeken. Van gordijnen tot buitenzonwering en van nieuwe vloer tot meubels, je kan in een keer zien welke producten en materialen mooi combineren en of de meubels ook passen bij jouw woonstijl. Naast volop inspiratie krijg je in de showroom ook een goed idee van wat er allemaal bij jou thuis mogelijk is. Zo ben je verzekerd van een nieuwe woninginrichting waar je jaren van geniet.

Als je een keuze hebt gemaakt, komen wij graag bij jou thuis om alles gratis op te meten. Onze stoffeerders hebben jaren ervaring en monteren vakkundig jouw nieuwe raamdecoratie en leggen vakkundig diverse soorten vloeren. Stel je koopt meubels of een kast op maat dan kunnen wij ook die voor je monteren.

Ons specialisme? Gordijnen en meubels

Gordijnen zijn de sfeermakers van elke kamer. Wij bieden je niet alleen prachtige gordijnstoffen voor gordijnen op maat. In onze woonwinkel in Hengelo (Gld) kies je ook uit een ruim assortiment aan bijpassende ophangsystemen. Wil je verduisterende gordijnen kopen voor je slaapkamer? Of ben je op zoek naar overgordijnen voor je woonkamer? Wij adviseren je graag, komen bij je thuis inmeten en vertellen je feilloos met welke plooi jouw favoriete gordijnstof prachtig tot zijn recht komt.

Naast gordijnen, raamdecoratie, buitenzonwering en vloeren zijn meubels onze passie. Denk aan tafels, fauteuils, banken en kasten. Ben je op zoek naar de perfecte kast? Laat je dan inspireren in onze woonwinkel. Heb je een schuine wand of weinig plek en wil je de ruimte optimaal benutten? Dan kiezen wij graag samen met jou de meubels en kasten die het meest geschikt zijn om een kamer optimaal in te richten. Of laat ons jouw kast op maat samenstellen, van draaideurkast tot inloopkast, niets is te gek!