Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
Jouw Woonspecialist voor
vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Ook in deze tijd bieden we nieuwe mogelijkheden. Je kunt een afspraak maken om te (video) bellen, advies aan huis te krijgen, stalen service aan huis te krijgen en uiteraard voor telefonisch advies.

NTU Utrecht

Garantie is bij ons vanzelfsprekend!

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen zijn onze winkels gesloten. Wij werken een offerte graag voor je uit en leveren onze goederen op afspraak, Uiteraard is telefonisch advies mogelijk en bieden wij ook per mail onze hulp aan. Wel komen wij langs voor het monteren op afstand.

NTU Wonen in Utrecht zit al 25 jaar op de bekende Woonboulevard van Urecht. Bij NTU Wonen ben je aan het goede adres voor vloerbedekking, vinyl, marmoleum, pvc, karpetten, raamdecoratie en binnenzonwering. Wij zeggen; het interieur van je huis, dat ben je zelf. Met je eigen stijl, fantasie en inspiratie en advies van NTU, tover jij je huis om tot een plek waar je je echt thuisvoelt en jezelf herkent. Onze experts helpen je vakkundig bij het maken van de juiste keuze. Of het nou gaat om een vloer, nieuwe vouwgordijnen of binnenzonwering. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren. Maak nu een afsfpraak. 

 

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Ook het juiste adres voor parketvloeren

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen