Bel Cobussen Wonen Ederveen: 0318 - 57 05 66 Bel 0318 - 57 05 66
De Woonspecialist Beoordelingen 9 / 10  - 757 klanten
Een afspraak maken Afspraak
Menu Sluiten

Cobussen Wonen Ederveen

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Adres Hoofdweg 119 6744WJ Ederveen 0318 - 57 05 66 info@cobussen-wonen.nl
Openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten
IMG_6494
Onze klassieke woonstijl
Onze klassieke woonstijl

Warm fluweel of luxe glanzende stof in donkerblauw of okergeel. Iets voor jou?

Meer lezen?
Onze producten
IMG_6511
IMG_6500
Cobussen pand

Woonwinkel – Ederveen

Bij Cobussen Wonen in Ederveen ben je aan het juiste adres voor nieuwe raamdecoratie. In onze showroom doe je op 150 m2 volop inspiratie op rond jouw nieuwe gordijnen, jaloezieën of plissés. Onze stoffeerders komen graag je gordijnen inmeten en je kan jouw raamdecoratie op maat ook door onze vakmensen laten monteren.

Wij leveren ook maatwerk als het om vloeren gaat. Onze ervaring op het gebied van stoffering is jouw voordeel. Kom eens langs in onze woonwinkel in Ederveen en ervaar het zelf!

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Alles wat je wilt weten over gordijnen

In deze blog vertel ik je waarom je slapend kan afvallen met gordijnen.

Loft 79_city chique_westend
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Scrhijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Ederveen

Woningstoffering, dat zijn vloeren en raamdecoratie, het is onze passie. Want zeg nou eerlijk, een kamer zonder gordijnen of plissés is niet af. Wij bieden je een ruim assortiment, van prachtige gordijnstoffen tot rolgordijnen op maat. In de showroom van onze woonwinkel in Ederveen zie en voel je de stoffen, je kan jouw nieuwe jaloezieën testen en ervaren welke uitstraling een bepaald type raamdecoratie heeft. Dit is belangrijk voor de sfeer in je kamer.

Heb je vragen rond verduisterende raamdecoratie of elektrisch bedienbare gordijnen? Ook dan adviseren wij je graag. Onze vakmensen komen graag je gordijnen inmeten en het monteren mag je ook in onze professionele handen leggen. Service en ontzorging, dat bieden wij je graag.

Naast raambekleding van Duettes tot Shutters kan je ook je nieuwe vloer in onze showroom beleven en het product kiezen dat het beste bij jouw woonwensen past. Het assortiment aan pvc vloeren, laminaat, vinyl, marmoleum of tapijt is erg divers. Bekijk en voel de vloerstalen om zeker te zijn van je keuze. En graag komen wij je nieuwe vloer leggen, tot de plinten ontzorgen wij je wat deze enorme klus betreft. Of het om een kamer gaat of een hele woning of bedrijfspand maakt voor ons niet uit omdat onze ervaren vakmensen de vloer snel en professioneel leggen.

Cobussen Wonen – dit zijn wij

Het bedrijf is opgericht door Ed Cobussen. Woningstoffering is zijn passie en dat zie je terug in het ruime assortiment aan hoogwaardige producten, vloeren en raamdecoratie in onze woonwinkel in Ederveen. Bij Cobussen Wonen wordt service met hoofdletter geschreven. Wij zijn tevreden wanneer de klant tevreden is. Daarom werken wij met eigen stoffeerders die de raamdecoratie producten bij jou thuis monteren of de vloer vakkundig leggen. Service en vakmanschap van A tot Z.

Ons specialisme? Gordijnen

Gordijnen zijn een van de oudste vormen van raamdecoratie. Ze beschermen je tegen inkijk van voorbijgangers. Maar gordijnen kunnen veel meer. Met prachtig plooiende gordijnen is een kamer pas echt af. De galm verdwijnt en verduisterende gordijnen geven je een knusse slaapkamer waar je graag uitrust ’s nachts.

Van natuurlijke linnen gordijnstoffen tot glanzende gordijnstoffen, wij weten precies hoe welke stof het beste tot zijn recht komt. De juiste plooi en het bijpassende ophangsysteem – niets laten we aan het toeval over. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem contact op of maak direct een afspraak voor een oriënterend gesprek. Tot snel in onze woonwinkel in Ederveen!