Bel Braad Stoffering Zonwering Tuk: 0521 511 596 Bel 0521 511 596
De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1440 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Braad Stoffering Zonwering Tuk

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie, buitenzonwering (Ambiance), trappen en shutters. 

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30
  • Woensdag: 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30
  • Donderdag: 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30 | 18:00 - 20:00
  • Vrijdag: 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30
  • Zaterdag: 09:30 - 17:00
  • Zondag: Gesloten
Adres Roomweg 11 8334 NR Tuk 0521 511 596 showroom@braad.nl
Project 8 ( Braad )
Zonwerende raamdecoratie
Zonwerende raamdecoratie

Houd je huis lekker koel

Kom naar de winkel of maak een afspraak
Onze producten
Project 8 ( Braad ) 16
Project 8 ( Braad ) 12
Project 8 ( Braad ) 25

Woonwinkel – Tuk (Steenwijk)

Bij Braad Stoffering Zonwering adviseren wij je graag over de laatste trends en woonstijlen. Kom naar onze woonwinkel in Tuk en laat je op 1.000 m2 inspireren rond jouw nieuwe woninginrichting, vloeren, gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering. Onze stoffeerders komen graag je gordijnen inmeten en je kan jouw vloer laten leggen door onze vakmensen. Wij leveren maatwerk en jij profiteert van onze ervaring op het gebied van interieur. Kom langs in onze woonwinkel in Tuk en ervaar het zelf!

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Haal de zomer in huis

met deze 3 interieurtrends!

blog interieurtrends zomer gordijnen woonkamer
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Scrhijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Tuk bij Steenwijk

Ben je op zoek naar de beste vloer voor je keuken? Of wil je jouw woning isoleren met raamdecoratie of buitenzonwering? In de showroom van onze woonwinkel in Tuk kan jij je volop laten inspireren wat je nieuwe woninginrichting betreft.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren voor je nieuwe gordijnen? Of wil je jouw rolgordijnen op maat graag laten inmeten? Tijdens een oriënterend adviesgesprek kijken wij naar jouw woonwensen en je woonstijl. Samen stemmen wij de overgordijnen, pvc vloer of plissés op je smaak en het totaalplaatje af.

En als je wilt dan komen wij de vloer bij jou thuis leggen of het ophangsysteem voor je gordijnen monteren. Van interieurstylist tot stoffeerder, woninginrichting is onze passie en wij laten jou graag profiteren van onze ervaring. Bovendien ben je bij ons ook aan het juiste adres voor buitenzonwering. Een zonnescherm voor je terras of rolluiken voor je ramen kopen? Wij leveren buitenzonwering, ook op maat en monteren deze ook. Tot snel in onze woonwinkel in Tuk bij Steenwijk!

Ons specialisme? Vloeren en buitenzonwering

Niet voor niets mogen wij ons Nederlands kampioen Marmoleum leggen noemen. Vloeren zijn onze passie, van pvc vloeren tot vinyl en tapijt. Wij adviseren je graag wat de beste vloer is voor jouw keuken, badkamer of woonkamer en je mag ervan uitgaan dat wij jouw nieuwe vloer perfect leggen.

Ook op het gebied van buitenzonwering zijn wij experts, we zijn aangesloten bij de landelijke organisatie Ambiance zonwering. Van zonneschermen tot terrasoverkappingen en van glasschuifwanden tot markiezen, laat je adviseren en geniet op zomerse dagen van heerlijke schaduw en op koudere dagen van een beschut plekje met terrasverwarming.

Braad Stoffering Zonwering – dit zijn wij

Braad is opgestart door de eerste generatie. Wanneer je nu de woonwinkel in Tuk bij Steenwijk binnen komt lopen heten Folkert en Fokje Braad je van harte welkom. De sfeer is informeel en huiselijk, de beste basis om jouw nieuwe vloer of raamdecoratie te kiezen. Dat je jouw nieuwe woninginrichting kan beleven is voor Folkert en Fokje erg belangrijk, want wonen is genieten. Met veel passie en vakmanschap heeft het team van Braad in de afgelopen decennia een grote klantenkring opgebouwd, zowel particulieren als ook bedrijven en openbare instanties genieten dankzij de adviseurs en stoffeerders van Braad nu van een sfeervol interieur.

Dit doen wij voor jou: van interieurstylist tot klusteam

Dankzij goed interieuradvies weet je zeker dat je straks jaren geniet van je nieuwe pvc vloer, trapbekleding, tapijt of laminaat. Wist je dat wij Nederlands kampioen Marmoleum leggen zijn? Vakmanschap is onze passie, dat zie je ook in het ruime assortiment raambekleding terug.

Van rolgordijnen tot shutters en van overgordijnen op maat tot buitenzonwering, ons assortiment aan sfeervolle raamdecoratie is zo groot dat je altijd kan slagen. Laat je verrassen in onze woonwinkel in Tuk! Natuurlijk komen onze stoffeerders de hoogwaardige producten bij je thuis monteren als je dat graag wilt. Dan kan jij direct genieten van je nieuwe interieur.