Bel Thuis bij Schokker Enschede: 0534 - 311651 Bel 0534 - 311651
De Woonspecialist Beoordelingen 9 / 10  - 757 klanten
Een afspraak maken Afspraak
Menu Sluiten

Thuis bij Schokker Enschede

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie, buitenzonwering en horren.

Adres Kuipersdijk 96 7512 CK Enschede 0534 - 311651 info@thuisbijschokker.nl
Openingstijden
  • Maandag: Gesloten (alleen op afspraak)
  • Dinsdag: 12:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 12:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 12:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 12:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 09:00-15:00 uur
  • Zondag: Gesloten

In verband met de vakantie is onze winkel gesloten van di 3 augustus t/m za 21 augustus. Tijdens de vakantie werken we op afspraak en zijn we telefonisch bereikbaar.

Thuis bij Schokker Enschede
Onze Basic woonstijl
Onze Basic woonstijl

Eenvoud, comfort, wit en naturel tinten. Alles behalve saai!

Meer lezen?
Onze producten
IMG_2315
IMG_2312
IMG_2316

Thuis bij Schokker Enschede

Welkom bij Thuis bij Schokker. Wij bieden als familiebedrijf al ruim 35 jaar kwalitatief hoogwaardige zonwering, raamdecoratie, vloerbedekking en buitentapijt aan. Wij staan voor kwaliteit, service en garantie. En natuurlijk een scherpe prijs!

In onze ruime showroom aan de Kuipersdijk 96 te Enschede, ben je van harte welkom voor advies op maat. Hier kun je onze uitgebreide collectie raamdecoratie, zonwering en vloerbedekking bewonderen. Desgewenst kunnen wij ook bij je thuis vrijblijvend adviseren met onze kleurstalen. Omdat wij 35 jaar ervaring hebben, kunnen wij je voorzien van het beste advies en ben je verzekerd dat onze collectie tapijt een uitstekend prijs/kwaliteitsniveau heeft.

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Alles wat je wilt weten over gordijnen

In deze blog vertel ik je waarom je slapend kan afvallen met gordijnen.

Loft 79_city chique_westend
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Enschede

Vakkundige montage, uitstekende service

Wij hebben een eigen service en montage team, hierdoor ben je verzekerd van een vakkundige en nauwkeurige montage of plaatsing van uw aankoop. Je kunt natuurlijk ook kiezen om zelf je producten te in te meten en te monteren. Dit maakt het voordeliger. Maar er zijn talloze redenen te bedenken om dit niet zelf te doen en aan een professional over te laten. Het goed inmeten staat aan de basis van een mooi eindresultaat en een uitstekende montage. In sommige situaties komt onze ervaring goed van pas en dat kan eventueel ook leiden tot een aangepast advies.

Ons assortiment

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige zonwering, horren, raamdecoratie, vloerbedekking en buitentapijt.  De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en leidt tot constante nieuwe of verbeterde producten in ons assortiment. Wij zijn altijd op zoek naar het beste product voor onze klanten. Maar wij willen daarbij de prijs niet uit het oog verliezen. Door onze uitgekiende inkoop afspraken met onze leveranciers kunnen wij een uitstekende prijs/ kwaliteit leveren met een uitstekende service.