Bel Braad Stoffering Zonwering Tuk: 0521 511 596 Bel 0521 511 596 0521 511 596 0521 511 596
De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Braad Stoffering Zonwering Tuk

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie, buitenzonwering (Ambiance), trappen en shutters. 

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30
  • Woensdag: 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30
  • Donderdag: 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30
  • Vrijdag: 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30
  • Zaterdag: 09:30 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Eerste en Tweede Paasdag en Koningsdag zijn wij gesloten.

Adres Roomweg 11 8334 NR Tuk 0521 511 596 showroom@braad.nl
Project 8 ( Braad )
Voorjaarskriebels; tijd voor nieuwe raamdecoratie
Voorjaarskriebels; tijd voor nieuwe raamdecoratie

Ga voor de mooiste jaloezieën, duettes, plissés of rolgordijnen!

Bekijk onze keuze in raamdecoratie
Onze producten
Onze Diensten
Foto 16
Foto 9
Foto 19

Woonwinkel – Tuk (Steenwijk)

Bij Braad Stoffering Zonwering adviseren wij je graag over de laatste trends en woonstijlen. Kom naar onze woonwinkel in Tuk en laat je op 1.000 m2 inspireren rond jouw nieuwe woninginrichting, vloeren, gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering. Onze stoffeerders komen graag je gordijnen inmeten en je kan jouw vloer laten leggen door onze vakmensen. Wij leveren maatwerk en jij profiteert van onze ervaring op het gebied van interieur. Kom langs in onze woonwinkel en ervaar het zelf!

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

De warmte binnenshuis houden?

Ontdek de kracht van gordijnen!

Gordijn – Overgordijnen – Artelux – Venkel – Oranje – Kastanje – Sfeerfoto – liggend
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Tuk bij Steenwijk

Gordijnen Steenwijk

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren voor je nieuwe gordijnen? Of wil je jouw inbetweens op maat graag laten inmeten? Tijdens een oriënterend adviesgesprek kijken wij naar jouw woonwensen en je woonstijl. Samen stemmen wij de overgordijnen, vitrages of inbetweens en zelfs de soort plooi af.

Vloeren Steenwijk

Niet voor niets mogen wij ons Nederlands kampioen Marmoleum leggen noemen. Vloeren zijn onze passie, van pvc vloeren tot vinyl en tapijt. Wij adviseren je graag wat de beste vloer is voor jouw keuken, badkamer of woonkamer en je mag ervan uitgaan dat wij jouw nieuwe vloer perfect leggen.

Buitenzonwering Steenwijk

Ook op het gebied van buitenzonwering zijn wij experts, we zijn aangesloten bij de landelijke organisatie Ambiance zonwering. Van zonneschermen tot terrasoverkappingen en van glasschuifwanden tot markiezen, laat je adviseren en geniet op zomerse dagen van heerlijke schaduw en op koudere dagen van een beschut plekje met terrasverwarming.

Raamdecoratie Steenwijk

Vakmanschap is onze passie, dat zie je ook in het ruime assortiment raamdecoratie terug. Van rolgordijnen tot shutters en van duettes tot jaloezieën, ons assortiment aan sfeervolle raamdecoratie is zo groot dat je altijd kan slagen. Laat je verrassen in onze woonwinkel in Tuk! Natuurlijk komen onze stoffeerders de hoogwaardige producten bij je thuis monteren als je dat graag wilt. Dan kan jij direct genieten van je nieuwe interieur.

Braad Stoffering Zonwering Steenwijk – dit zijn wij

Braad is opgestart door de eerste generatie en dé woninginrichter van Steenwijk. Wanneer je nu de woonwinkel in Tuk bij Steenwijk binnen komt lopen heten Folkert en Fokje Braad je van harte welkom. De sfeer is informeel en huiselijk, de beste basis om jouw nieuwe vloer of raamdecoratie te kiezen. Dat je jouw nieuwe woninginrichting kan beleven is voor Folkert en Fokje erg belangrijk, want wonen is genieten. Met veel passie en vakmanschap heeft het team van Braad in de afgelopen decennia een grote klantenkring opgebouwd, zowel particulieren als ook bedrijven en openbare instanties genieten dankzij de adviseurs en stoffeerders van Braad nu van een sfeervol interieur.