Cobussen Wonen


De Woonspecialist is hét adres bij jou in de buurt voor vloer-, wand- en raamdecoratie. Wij hebben een zeer compleet en actueel assortiment. Door collectief in te kopen, wordt jouw inrichting niet alleen heel bijzonder, maar ook tegen een scherpe prijs geleverd.

Wij leveren altijd maatwerk en omdat we service belangrijk vinden, wordt het aanbrengen en plaatsen van jouw aankoop door onze eigen vakmensen verzorgd. Kortom: bij De Woonspecialist heb je te maken met gepassioneerde vakmensen die garant staan voor zorgeloos genieten.

Maak een afspraak

Jouw interieur wordt door onze eigen vakmensen van begin tot eind verzorgd. Vooraf krijg je een duidelijke offerte en wij komen thuis inmeten en adviseren. Onze eigen stoffeerders zorgen er voor dat alles keurig geplaatst en gestoffeerd wordt. 

Afspraak maken

Sfeerbeelden winkel


Kom eens langs

Wij nodigen je uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. We hebben een assortiment in hoogwaardige producten zoals gordijnstoffen, buitenzonwering, binnenzonnenwering, vloeren en raamdecoratie.

Onze ervare en vriendelijke medewerkers staan je graag te woord in onze showroom. wil je een afspraak maken, dan is het ook mogelijk dit buiten de openingstijden te plannen.

Jouw huis, jouw thuis!

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
19 augustus t/m 4 september Gesloten