Bel De Luifel – Bovenkarspel: 0228 511 484 Bel 0228 511 484
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2214 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

De Luifel – Bovenkarspel

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie, slimmer wonen en horren!

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:00 - 18:00
  • Woensdag: 09:00 - 18:00
  • Donderdag: 09:00 - 20:00
  • Vrijdag: 09:00 - 18:00
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten
Adres
De Tuin 9
1611 KR Bovenkarspel 0228 511 484 info@deluifelverfenwand.nl
DeTuin9Bovenkarspel03
Onze producten
Onze Diensten
Shelter-01
Luxaflex jaloezieen blog ode aan Luxaflex
50LVP954

Woonwinkel – Bovenkarspel

Ben je op zoek naar een nieuwe woninginrichting? Is het tijd voor andere raamdecoratie, isolerende gordijnen of een prachtige nieuwe vloer? Dan bieden wij je bij De Luifel een ruim assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen en Luxaflex horren. Kom naar onze woonwinkel in Bovenkarspel en laat je verrassen en inspireren rond je interieur.

Wil je zeker weten dat de producten precies passen bij jouw woonstijl? Laat niets aan het toeval en ga voor een interieuradvies gesprek met ons. Natuurlijk kan je jouw vloer ook laten leggen door onze vakmannen. Of laat jouw gordijnen inmeten door een van onze stoffeerders. Tot snel in onze woonwinkel!

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

Matchen of opvallen?

Gordijnen combineren doe je zo!

Overgordijnen op maat | raamdecoratie | de Woonspecialist
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons

Kom langs in Bovenkarspel

Raamdecoratie in Bovenkarspel

De Luifel is jouw woonwinkel in Bovenkarspel en omgeving. Wij bieden je in onze showroom een ruim assortiment aan vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Ook voor smart home oplossingen zoals elektrische raamdecoratie ben je bij ons in Bovenkarspel aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd aan De Tuin 9 en naast onze ruime showroom met een groot assortiment aan hoogwaardige producten voor je interieur kan je bij ons ook op advies vertrouwen.

Vloeren Bovenkarspel

Onze vakmensen beantwoorden graag al jouw vragen over isolerende gordijnen, verduisterende raamdecoratie of de mooiste houtlook vloeren. Wij inspireren je graag in onze woonwinkel, laten je kleur- en vloerstalen zien en denken met je mee als het gaat om een interieur dat bij jouw woonwensen en je woonstijl past.

Woninginrichting Bovenkarspel

Wil je je nieuwe woning volledig laten inrichten? Of alleen jouw woonkamer opknappen? Alles is mogelijk en daarbij adviseren wij je graag rond kleuren, materialen en de mooiste combinaties van vloer, raamdecoratie of gordijnen.

Gordijnen in Bovenkarspel

Het inmeten en monteren van gordijnen en onze andere producten mag je aan onze vakmensen overlaten als je dat liever niet zelf doet. Wij werken professioneel en leveren maatwerk. Profiteer van de ervaring van onze stoffeerders en stylisten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor raambekleding of vloeren voor je woning of een enkele kamer van je huis in Bovenkarspel en omstreken? Dan zien wij je graag in de showroom, tot snel!