Gebr. Bakker


Al sinds 1860 kun je bij ons terecht voor alles op het gebied van meubels, slapen, vloeren, woonaccessoires, verlichting en raamdecoratie voor een complete woninginrichting. Maak een keuze uit diverse stijlen en veel verschillende prijsklassen. Service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn een erkende woonwinkel en leveren tegen de voorwaarden van C.B.W. (Centrale Branchevereniging Wonen). Door een flinke verbouwing is onze showroom helemaal van nu, een sfeervolle en prettige omgeving.

Maak een afspraak

Bij Gebr. Bakker adviseren we je met liefde en plezier in onze winkel onder het genot van een lekkere kop koffie. Wil je liever advies bij jou thuis, dan kan dat natuurlijk ook. Ons is namelijk niets teveel.

Afspraak maken

Sfeerbeelden winkel


 

 

 

Wanneer kom jij onze grote en diverse collectie bekijken? Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een kast, maar kom jij alleen maar kasten tegen die niet helemaal in je kamer passen zoals je zou willen? Bij Gebroeders Bakker Zn. maken wij kasten op maat, geschikt voor elke ruimte in huis. Van inloopkasten tot schuifdeurkasten. Maar nee hoor, kasten zijn niet onze enige specialiteit. Ook raamdecoratie, gordijnen en vloeren vind je terug in ons assortiment.

Jouw huis, jouw thuis!

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom doe je ontzettend veel inspiratie op die past bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond: wij hebben mooie en praktische oplossingen. We kiezen altijd met zorg betrouwbare en kwalitatief goede merken uit waardoor wij 100% achter onze producten staan. Zo staat Kobe bekend om zijn stoffen, Parade om zijn tapijten en voor laminaat van topkwaliteit is Berry Alloc hét merk waar je naar op zoek bent.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 18.00 uur
Woensdag 9.30 - 18.00 uur
Donderdag 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag 9.30 - 18.00 en 18.30 - 20.30 uur
Zaterdag 9.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten