Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
Actie Luxaflex
tot en met 15 mei
2e hor 50% korting!

Ook nu staan we voor je klaar, hieronder vind je al onze veilige contactopties.

ATEP Wonen Budel

Vanwege de actuele maatregelen zijn onze winkels gesloten, maar bieden we wel Private Shopping aan. Ook bieden wij telefonisch advies en is het plannen van een videobelafspraak mogelijk. We geven ook advies bij jou thuis en komen wij langs voor het inmeten en monteren op afstand.

ATEP Wonen is een echt familiebedrijf, gespecialiseerd in woninginrichting. Al 4 generaties lang verwezenlijken wij uiteenlopende woonwensen. Loop eens binnen in onze showroom en laat je verrassen door ons enorme aanbod en mogelijkheden. We meten natuurlijk altijd alles persoonlijk bij je thuis in, zodat onze eigen stoffeerders alles perfect kunnen monteren en stofferen. Wij hebben een eigen gordijnatelier, waardoor wij snel en vakkundig jouw gordijnen op maat maken. Maak een afspraak voor advies, of kom langs in de winkel. Je bent van harte welkom! 


John & Chaja Peters

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 13:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten openingstijden open op afspr.

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Luxaflex® Inspiration Dealer topkwaliteit raamdecoratie

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen