Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Braad Stoffering Zonwering

Garantie is bij ons vanzelfsprekend!

We willen je graag helpen met interieuradvies, op afstand of dichtbij. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken, exclusief in de winkel. De winkel is dan open op afspraak. Ook kan je een videobelafspraak met ons maken. Zo kunnen je persoonlijk, live interieuradvies geven en toch op een veilige afstand. Via één van de buttons hieronder kan je aangeven welke afspraak jouw voorkeur heeft. Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen we contact met je op, om de afspraak te bevestigen. Uiteraard komen we ook nog graag bij je langs om advies te geven, geheel volgens de RIVM richtlijnen. 

Braad Stoffering Zonwering is het juiste adres voor elke woninginrichting in Tuk (Steenwijk) en omgeving. Je kan bij ons terecht voor stijlvolle raamdecoratie, tapijten, diverse vloeren, gordijnen, buitenzonwering en glaswanden. Wij geven deskundig advies en leveren maatwerk van de beste kwaliteit. Kom langs in onze woonwinkel en laat je inspireren!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30 uur
Donderdag koopavond 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 12:30 | 13:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Trapbekleding en renovatie Voor een stijlvolle trap
Ook het juiste adres voor stijlvolle shutters
Buitenzonwering & terrasoverkapping Screens, markiezen en rolluiken

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen