Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
De winkel voor jou alleen

Ook nu staan we voor je klaar, hieronder vind je al onze veilige contactopties.

Althoff Woonmode Doesburg

Vanwege de actuele maatregelen zijn onze winkels gesloten, maar bieden we wel Private Shopping aan. Ook bieden wij telefonisch advies en is het plannen van een videobelafspraak mogelijk. We geven ook advies bij jou thuis en komen wij langs voor het inmeten en monteren op afstand.

Althoff Woonmode is al sinds 1967 het vertrouwde adres voor de volledige stoffering van je huis. Wij nodigen je van harte uit om een kijkje nemen te in onze woonmodewinkel. We hebben een assortiment in hoogwaardige producten zoals gordijnstoffen, vitrages, tapijt, meubels, vloeren en raamdecoratie. Met meer dan 50 jaar ervaring staan wij je graag bij met professioneel en persoonlijk advies, ook bij je thuis. Wij zijn ook thuis in projectstoffering én hebben een compleet programma aan buitenzonwering.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Ook het juiste adres voor screens, markiezen en rolluiken

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen