Bel Van de Belt de Woonspecialist: 0522 441 346 Bel 0522 441 346 0522 441 346 0522 441 346
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2307 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Van de Belt de Woonspecialist

Jouw Woonspecialist in Rogat-Meppel op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, traprenovatie en horren!

Click here for English.

 

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: 13:00 - 18:00
  • Dinsdag: 09:30 - 18:00
  • Woensdag: 09:30 - 18:00
  • Donderdag: 09:30 - 18:00
  • Vrijdag: 09:30 - 21:00
  • Zaterdag: 09:30 - 17:00
  • Zondag: 12:00 - 17:00
Adres
Verlengde Industrieweg 1
7949 AR Rogat-Meppel 0522 441 346 woonsfeer@interieurwereld.nl
Interieurwereld van de Belt Rogat-Meppel pand foto
Onze producten
Onze Diensten
Interieurwereld van de Belt Rogat-Meppel pand foto
Woonkamer met horizontale jaloezien op maat
5387181319_materialo_klant_s51432
LR_Country Oak 54875_room.jpg
Industriële woonstijl keuken eethoek met Luxaflex rolgordijnen
Gordijn – Inbetweens – Artelux – Zwart – Salie – sfeerfoto – Liggend
shuttersslide_4

Van de Belt de Woonspecialist – jouw woonwinkel in Rogat-Meppel

Kom langs bij Van de Belt de Woonspecialist, dé plek voor alles wat je nodig hebt voor jouw nieuwe interieur. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen, maar ook voor horren en traprenovatie kun je bij ons terecht! Ons deskundige team van Van de Belt de Woonspecialist staat voor je klaar in Rogat-Meppel!

Onze uitgebreide showroom, gelegen direct naast de A28 tussen Meppel en Hoogeveen, biedt volop inspiratie voor jouw nieuwe interieur. Naast het geven van interieuradvies, maken wij ook producten op maat. Onze vakmensen meten bij jou thuis alles in voor jouw nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen, trappen en horren! En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen onze vakmensen ook voor een professionele montage. Op die manier hoef jij je nergens zorgen over te maken!

Zien we jou binnenkort bij Van de Belt de Woonspecialist? Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan voor een prachtig interieur!

Inspiratie
inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart_raamdecoratie donker blog
Vacature

Wij zoeken versterking!

Check onze openstaande vacature.

verkoopmedewerk(st)er.
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons

Kom langs in Rogat-Meppel

Vloeren

Ontdek de uitgebreide wereld van vloeren bij Van de Belt de Woonspecialist! Ons uitgebreide assortiment vloeren biedt een scala aan mogelijkheden, waardoor er gegarandeerd een vloer is die naadloos aansluit bij de stijl van jouw huis. Ontdek hebben diverse soorten zoals pvc, laminaat, maar ook tapijt! Kom gezellig langs en bespreek alle mogelijkheden met onze interieuradviseurs!

Raamdecoratie & gordijnen

Geef jouw huis de perfecte finishing touch met onze uitgebreide collectie raamdecoratie en gordijnen. Bij Van de Belt de Woonspecialist hebben we verschillende stijlen, kleuren en dessins, zodat er altijd een passende keuze is voor jouw interieur. Van lichte vitrages tot elegante overgordijnen en van stijlvolle jaloezieën tot praktische rolgordijnen – bij ons vind je het allemaal. Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze showroom om jouw huis een unieke en persoonlijke uitstraling te geven!

Horren

Geniet van frisse lucht in huis zonder dat alle vliegen en muggen naar binnen komen, dankzij de horren van Van de Belt de Woonspecialist! Wij bieden verschillende raam- en deurhorren aan. Bovendien worden al onze horren op maat gemaakt voor jouw raam, zodat ze precies passen. Nadat je jouw hor hebt gekozen, komen onze vakmensen langs om het raam op te meten en vervolgens alles deskundig te monteren.

Traprenovatie

Overweeg je een traprenovatie? Van de Belt de Woonspecialist helpen wij je graag verder! Ontdek onze diverse opties voor nieuwe trapbekleding, zodat jouw trap perfect aansluit op jouw stijl en behoeften. Of je nu kiest voor eigentijds PVC of comfortabel tapijt, onze experts staan klaar om je te adviseren en inspireren. Wanneer zien we jou in de winkel?