Van Dee Interieurs


Van Dee Interieurs staat voor ontzorging en topkwaliteit voor scherpe prijzen. Wij bieden maatwerkoplossingen voor elke ruimte in je woning. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. We nemen je graag het werk uit handen en kunnen alle producten die je bij ons aanschaft bij je thuis monteren. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een fijne ervaring met het product én met ons! Om een prachtig eindresultaat te kunnen garanderen werken we met vakkundige monteurs, die dankzij jarenlange ervaring en kennis het werk precies uitvoeren zoals we met jou afspreken. Door onze gespecialiseerde verkopers wordt het werk vooraf duidelijk besproken en strak begeleid zodat je daar ook geen omkijken meer naar hebt. 

Maak een afspraak

Wij adviseren je graag in onze winkel onder het genot van een heerlijke kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil dan kan dat natuurlijk ook! Ons is niets teveel.

Afspraak maken

Sfeerbeelden winkel


 

 

Kom eens langs

Bij Van Dee Interieurs kun je terecht voor het gehele interieur van je woning: van een rolgordijn tot een complete renovatie van je huis. Ook de afwerking en inrichting van je nieuwbouwwoning verzorgen wij met plezier. Met onze eigen montagedienst ben je verzekerd van een juist geïnstalleerd product met een strakke afwerking. Kom eens kijken in onze showroom naar wat we voor jou kunnen betekenen. Onze specialisten staan altijd voor je klaar! 

Jouw huis, jouw thuis!

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

Van de vloer tot aan het plafond: onze oplossingen zijn altijd mooi en praktisch. Er is ruime keuze uit kasten op maat, vloeren en gordijnen. Wij kiezen betrouwbare en kwalitatief goede merken met zorg uit, waardoor wij altijd 100% achter onze producten staan.

Openingstijden

  • Van Dee Interieurs
  • Kleibergsestraat 12
  • 4001 LE, Tiel
  • 0344 614 211
  • info@vandee.nl
Maandag Gesloten
Dinsdag 9.00 - 17.30 uur
Woensdag 9.00 - 17.30 uur
Donderdag 9.00 - 21.00 uur
Vrijdag 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten