Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

ATEP Wonen

Coronavirus

Het coronavirus heeft in Nederland ook al voelbare consequenties. Wij bij ATEP wonen zijn tijdelijk alleen op afspraak geopend, voor de veiligheid van onze klanten en natuurlijk onszelf. Je kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. We begrijpen dat je graag met je huis aan de slag wilt en daarvoor graag 1 op 1 advies krijgt. Wij bieden de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak met ons te maken. De winkel is dan alleen voor jou geopend. Zo kun je met een gerust hart op bezoek komen en krijg je je gewenste advies! Maak een ‘persoonlijke afspraak’ via de knop hieronder en we nemen contact met je op, om de afspraak te bevestigen.

ATEP Wonen is een echt familiebedrijf, gespecialiseerd in woninginrichting. Al 4 generaties lang verwezenlijken wij uiteenlopende woonwensen. Loop eens binnen in onze showroom en laat je verrassen door ons enorme aanbod en mogelijkheden. We meten natuurlijk altijd alles persoonlijk bij je thuis in, zodat onze eigen stoffeerders alles perfect kunnen monteren en stofferen. Wij hebben een eigen gordijnatelier, waardoor wij snel en vakkundig jouw gordijnen op maat maken. 

John & Chaja Peters

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00 uur
Dinsdag 10:00 - 13:00 uur
Woensdag 10:00 - 15:00 uur
Donderdag 10:00 - 15:00 uur
Vrijdag 10:00 - 15:00 uur
Zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Zondag Gesloten
Tot 30 april aangepaste openingstijden. Buiten openingstijden geopend op afspraak.

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen