Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Hof Schokker

Hof Schokker, woonspecialist Enschede

We willen je graag helpen met interieuradvies, op afstand of dichtbij. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken, exclusief in de winkel. De winkel is dan open op afspraak. Ook kan je een videobelafspraak met ons maken. Zo kunnen je persoonlijk, live interieuradvies geven en toch op een veilige afstand. Via één van de buttons hieronder kan je aangeven welke afspraak jouw voorkeur heeft. Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen we contact met je op, om de afspraak te bevestigen.

Wij bieden als familiebedrijf al ruim 35 jaar kwalitatief hoogwaardige buitenzonwering, raamdecoratie en vloerbedekking. Wij staan voor kwaliteit, service en garantie. In onze ruime showroom aan de Kuipersdijk 96 te Enschede, ben je van harte welkom voor advies op maat. Hier kun je onze uitgebreide collecties bewonderen. Ben je benieuwd naar een passende woonstijl voor jou, wij helpen je graag in onze winkel voor advies en inspiratie.

Desgewenst kunnen wij ook bij jouw thuis vrijblijvend adviseren met onze kleurstalen. Met onze ruime ervaring, kunnen wij je voorzien van het beste advies en ben je verzekerd van een uitstekende prijs voor de beste kwaliteit. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00 - 17.00 uur
Vrijdag 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag 12.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten
Voorlopig tijdelijk alleen geopend op do, vr en za

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Het juiste adres voor rolluiken, markiezen en screens

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen