Bel Thuis bij Schokker Enschede: 053 - 4311651 Bel 053 - 4311651
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 1362 klanten
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Thuis bij Schokker Enschede

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie, buitenzonwering en horren.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten (alleen op afspraak)
  • Dinsdag: 12:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 12:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 12:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 12:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 09:00-15:00 uur
  • Zondag: Gesloten
Adres Kuipersdijk 96 7512 CK Enschede 053 - 4311651 info@thuisbijschokker.nl
Thuis bij Schokker Enschede
Veilig winkelen?
Veilig winkelen?

Maak nu een afspraak in de winkel.

Afspraak maken
Onze producten
IMG_2315
IMG_2312
IMG_2316

Woonwinkel – Enschede

Welkom bij Thuis bij Schokker. Wij bieden als familiebedrijf al ruim 35 jaar kwalitatief hoogwaardige zonwering, raamdecoratie, vloerbedekking en buitentapijt aan. Wij staan voor kwaliteit, service en garantie. En natuurlijk een scherpe prijs!

In onze woonwinkel in Enschede, aan de Kuipersdijk 96 , ben je van harte welkom voor advies op maat. Kom naar de showroom en bewonder onze uitgebreide collectie raamdecoratie, zonwering en vloerbedekking. Desgewenst kunnen wij ook bij je thuis vrijblijvend adviseren met onze kleurstalen. Omdat wij 35 jaar ervaring hebben, kunnen wij je voorzien van het beste advies en ben je verzekerd dat onze producten een uitstekende prijs/kwaliteitsniveau hebben.

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Alles wat je wilt weten over gordijnen

In deze blog vertel ik je waarom je slapend kan afvallen met gordijnen.

Loft 79_city chique_westend
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Enschede

Alles in één showroom: raamdecoratie, zonwering, vloeren en meer

Thuis bij Schokker is jouw woonwinkel in Enschede voor raamdecoratie, gordijnen, buitenzonwering, horren en je nieuwe vloer of buitentapijt. Bij ons vindt je al deze woninginrichting producten in één overzichtelijke showroom, op 200 m2.

Naast praktische tips geven wij je graag vrijblijvend interieuradvies over de nieuwste trends en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie en vloeren. En ons team heeft je nog veel meer service te bieden!

Woonwinkel in Enschede met meet- en montageservice

Wanneer je in onze showroom inspiratie hebt opgedaan en jouw nieuwe rolgordijnen of visgraat pvc vloer hebt gekocht dan begeleiden wij je verder. Laat ons eigen service- en montage team het werk doen! Van inmeten van je gordijnen op maat tot vakkundig leggen van je nieuwe vloer, onze stoffeerders doen dit graag voor je.

Hierdoor ben je verzekerd van prachtige interieur producten en een vakkundige en nauwkeurige montage of plaatsing van jouw aankoop.

Advies en oplossingen op maat

Er zijn talloze redenen te bedenken om niet zelf bijvoorbeeld je vloer te leggen en dit aan een professional over te laten. Het goed inmeten staat aan de basis van een mooi eindresultaat en een uitstekende montage. In veel situaties komt onze ervaring goed van pas en dat kan leiden tot een aangepast advies.

Jouw mooiste interieur kies je uit ons assortiment

Wonen is genieten, niets voelt zo fijn als een interieur dat precies past bij jouw smaak en woonstijl. Wij vinden het belangrijk, dat je lang van jouw vloer of raamdecoratie geniet. Daarom werken wij met kwalitatief hoogwaardige merken.

Hoogwaardige merken vloeren, raamdecoratie en meer!

Denk aan zonwering van Luxaflex, horren van Unilux, gordijnen van BeCe, Vadain of Eijffinger, vloerbedekking van Desso of Parade, en vloeren van Moduleo of Forbo. Dit zijn maar een paar merken uit ons actuele assortiment aan woninginrichting producten. Onze adviseurs volgen de nieuwste ontwikkelingen en zo voegen wij constant nieuwe of verbeterde producten toe aan ons assortiment.

Laat je verrassen door de brede keuze en prachtige vloeren, gordijnstoffen, horren en meer! Kom naar onze showroom in Enschede om jouw nieuwe interieur te zien, voelen en beleven.

Locatie en bereikbaarheid; woonwinkel in Enschede

Wij zijn altijd op zoek naar het beste product voor onze klanten. Maar wij willen daarbij de prijs niet uit het oog verliezen. Door onze uitgekiende inkoop afspraken met onze leveranciers bieden wij je een goede prijs, hoogwaardige producten én een uitstekende service. Kom voor inspiratie en advies naar onze 200 m2 grote showroom aan de Kuijpersdijk 96, tot snel!