Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
Jouw Woonspecialist voor
vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

De Koning Woninginrichting Zeist

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen zijn onze winkels gesloten. Telefonisch advies of videobelafspraak is niet mogelijk. Wij komen langs voor advies aan huis, het inmeten en monteren, bezorgen van stalen en de gemaakte afspraken rond inmeten en stofferen handelen wij af. Alles op gepaste afstand volgens de richtlijnen.

Sinds 1988 verzorgt De Koning Woninginrichting de vakkundige aankleding van jouw interieur. Wij bekleden ongeveer elke ruimte in jouw woning, zoals de woonkamer, slaapkamer, overloop en ramen en hebben ruime ervaring met het tot in detail verzorgd opleveren van jouw projecten. Wij denken met je mee, zowel in kleur en stijl maar ook in praktische zaken. Want je nieuwe interieur moet niet alleen passen qua kleur en materiaal, maar ook volledig aansluiten bij je gezinssituatie. Kom eens langs in onze winkel, dan vertellen we je graag meer. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Jouw specialist voor een kast op maat praktisch, overzichtelijk en exclusief
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen