Bel Haag Woninginrichting Leeuwarden: 0582 - 121184 Bel 0582 - 121184
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 1113 klanten
Een afspraak maken Afspraak
Menu Sluiten

Haag Woninginrichting Leeuwarden

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en kasten op maat.

Adres Nieuweburen 99 8911 EZ Leeuwarden 0582 - 121184 info@haagwoninginrichting.nl
Openingstijden
  • Maandag: 13:00 - 18:00
  • Dinsdag: 09:30 - 18:00
  • Woensdag: 09:30 - 18:00
  • Donderdag: 09:30 - 18:00
  • Vrijdag: 09:30 - 18:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten
Haag Woninginrichting
Onze klassieke woonstijl
Onze klassieke woonstijl

Warm fluweel of luxe glanzende stof in donkerblauw of okergeel. Iets voor jou?

Meer lezen?
Onze producten
plissés
philips_hue_scene_helder
Luxaflex

Woonwinkel – Leeuwaarden

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie, buitenzonwering of een nieuwe vloer? Heb je vakmensen nodig die de klus bij je thuis komen klaren? Bij Haag geven wij je graag persoonlijk interieuradvies en ook het inmeten van producten is onderdeel van onze service. Laat je in onze woonwinkel in Leeuwaarden op 300 / 350 m2 inspireren en verrassen door het ruime assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen en buitenzonwering.

Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1950 en is met zijn woonwinkel in Leeuwarden en omgeving bekend als toonaangevende woninginrichter. We werken met eigen stoffeerders en onze vakmannen komen graag je nieuwe gordijnen inmeten of de vloer leggen. Oudere klanten bieden wij een haal- en brengservice, zo is onze woonwinkel voor iedereen bereikbaar.

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Alles wat je wilt weten over gordijnen

In deze blog vertel ik je waarom je slapend kan afvallen met gordijnen.

Loft 79_city chique_westend
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Leeuwarden

Interieur is onze passie en als toonaangevende woninginrichter geven wij je graag eerlijk advies rond die nieuwe vloer of raamdecoratie. Wij werken met eigen stoffeerders en je profiteert van de vakmanschap en goede kwaliteit van zowel de service als ook de producten. In ons assortiment hebben wij alles voor de gehele woninginrichting en stoffering, van rolgordijnen tot zonwering en van vloeren tot gordijnen op maat.

Niet alleen interieuradvies behoort tot onze service. Ook belangrijke stappen als inmeten en de professionele montage van producten voeren we graag voor je uit als je dat wenst. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met je woonwensen. Samen kiezen wij in onze woonwinkel in Leeuwarden stijlvolle product waarbij materiaal en dessins mooi met elkaar combineren.

Onze eigen servicedienst staat graag met tips voor je klaar. Wij voeren tevens reparatie- en herstelwerkzaamheden voor je uit waardoor je bij Haag volledig ontzorgd bent. Dit geldt niet alleen voor een huis of woning.

Wij zijn Sunway Exposure Shop, laat je in de showroom van onze woonwinkel in Leeuwarden door het aanbod aan buitenzonwering verrassen! Ook met projectinrichting van kantoren, scholen, winkels en zorginstellingen hebben wij veel ervaring.