Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Haag Woninginrichting Leeuwarden

Garantie is bij ons vanzelfsprekend!

Haag Woningininrichting bestaat al bijna 75 jaar. Sinds begin jaren 40 begonnen met de verkoop van voornamelijk tweedehands meubels. Maar zoals je weet, kleintjes worden groot en inmiddels zijn we al meerdere keren uitgeweken naar een groter pand. Voor behaaglijk wonen ben je bij Haag aan het goede adres. Sinds 1984 zitten we op een mega locatie met een oppervlakte van 2500m2! De Woonspecialist bij jou in de buurt en overigens één van de grootste in Friesland, voor een ruime collectie aan gordijnen, zonwering, horren, vloeren en meer. We zien je graag in de winkel voor inspiratie en advies. 

Openingstijden

Maandag 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:30 – 18:00 uur
Woensdag 09:30 – 18:00 uur
Donderdag 09:30 – 18:00 uur
Vrijdag 09:30 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Ook het juiste adres voor screens, markiezen en rolluiken

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen