Bel Van der Weck Vloeren Amersfoort: 0332 - 584727 Bel 0332 - 584727
De Woonspecialist Beoordelingen 9 / 10  - 757 klanten
Een afspraak maken Afspraak
Menu Sluiten

Van der Weck Vloeren Amersfoort

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie

Adres Astronaut 8A 3824 MJ Amersfoort 0332 - 584727 info@vanderweckvloeren.nl
Openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10:00 - 16:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 16:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 18:00 uur
  • Zondag: Gesloten
van der weck de woonspecialist pand
De Basic woonstijl
De Basic woonstijl

Eenvoud, comfort, wit en naturel tinten. Alles behalve saai!

Meer lezen?
Onze producten
DSC_5398-min
showroom van der weck tafel
van der weck showroom vloeren woonspecialist

Van der Weck Vloeren

Welkom bij van der Weck Vloeren. Naast het leggen van vloeren zijn wij specialist in de verkoop van kwaliteitsvloeren, maar ook in raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat. Onze showroom is ruim en biedt een uitgebreid overzicht van alle producten in onze collectie. De keuze is reuze: zo hebben wij vloeren in diverse prijsklassen en kwaliteiten. Ook zijn we Luxaflex inspiration dealer en vind je bij ons de beste raamdecoratie. Ga jij voor jouw woninginrichting naar Van der Weck Vloeren, dan ben je altijd verzekerd van echt vakwerk.

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Alles wat je wilt weten over gordijnen

In deze blog vertel ik je waarom je slapend kan afvallen met gordijnen.

Loft 79_city chique_westend
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Amersfoort

Van der Weck vloeren is in 2015 gestart als eenmanszaak. Een ondernemer die graag van zijn passie zijn werk wilde maken en daarvoor begon hij met het volgen van verschillende cursussen en trainingen. Zo werd hij opgeleid tot een echte vakman op het gebied van vloeren leggen. Maar hij wilde meer. Naast het leggen van vloeren, is hij daarom in 2016 begonnen met de verkoop van kwaliteitsvloeren aan huis. Dit bleek een groot succes, wat resulteerde in de opening van de eerste Van Der Weck vloerenwinkel aan de Havikshorst. Het bedrijf groeide als snel uit het pand en opende daarom in april 2017 de deuren van een nieuwe showroom aan de Noordewierweg. Ten slotte heeft het bedrijf zich in 2018 aangesloten bij de Woonspecialist en is sinds eind augustus 2019 te vinden aan de Astronaut 8a te Amersfoort in een prachtige nieuwe showroom.

Onze showroom aan de Astronaut is ruim en biedt een goed overzicht van alle producten in de collectie. In de winkel vind je vloeren in diverse prijsklassen en kwaliteiten. Ruim opgezet, binnen de mogelijkheden van de winkel. De meest gangbare en gevraagde soorten, zijn op voorraad leverbaar. Als verkoper van vloeren gaan wij voor de beste kwaliteit. Daarom zijn wij een officiële leverancier van Quick-Step vloeren. Quick-Step vloeren staan bekend om hun grote diversiteit en uitstekende kwaliteit. Het is dan ook een van de meest gerenommeerde makers van duurzame vloeren. Benieuwd geworden naar ons assortiment? Breng dan snel een bezoek aan onze prachtige showroom! Je vindt van der Weck Vloeren aan de Astronaut 8a te Amersfoort.