Bel Woninginrichting Hazeleger: 0318 617 887 Bel 0318 617 887
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2425 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Woninginrichting Hazeleger

Jouw Woonspecialist in Ede voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en meer! 

Click here for English.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: 11:00 - 17:30
  • Dinsdag: 09:30 - 17:30
  • Woensdag: 09:30 - 17:30
  • Donderdag: 09:30 - 17:30
  • Vrijdag: 09:30 - 20:00
  • Zaterdag: 09:30 - 16:00
  • Zondag: Gesloten
Telefoonweg126Ede02
tot €250,- korting op de bece® Motion motor bij aankoop van dupligordijnen!
tot €250,- korting op de bece® Motion motor bij aankoop van dupligordijnen!

Bedien jouw nieuwe dupligordijnen binnenkort eenvoudig met één druk op de knop.

Ontdek deze actie en profiteer!
Onze producten
Onze Diensten
Telefoonweg126Ede08
Telefoonweg126Ede12
Telefoonweg126Ede15
Telefoonweg126Ede51
Telefoonweg126Ede55

Woninginrichting Hazeleger in Ede

Woon jij in de buurt van Ede, Bennekom, Otterlo, Wekerom of Harskamp en ben je op zoek naar een winkel die jou kan helpen met jouw complete woninginrichting? Neem dan eens een kijkje in onze prachtige winkel! Bij ons vind je vloeren, ingefreesde vloerverwarming, raamdecoratie en gordijnen van goede kwaliteit.

Naast de kwalitatief goede producten staat persoonlijke service bij ons centraal. Ben jij niet tevreden, dan wij ook niet! Al meer dan 45 jaar zijn wij een familie bedrijf en werken wij met geweldige vakmensen die voor jou klaarstaan. Of je nou advies nodig hebt, de juiste maten gordijnen wilt bestellen, je vloer gelegd wilt hebben of jouw raamdecoratie op de juiste manier gemonteerd wilt hebben; zij helpen jou! Samen hebben wij één doel. Om van jouw huis een thuis te maken!

Inspiratie
inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

Raamdecoratie zonder boren?

Stijl zonder schroeven!

Vrouw in woonkamer met raamdecoratie en vloerkleed
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons

Kom langs in Ede

Sfeer & warmte in Ede

Of je nu sfeer wilt creëren door middel van een prachtige vloer, raamdecoratie of gordijnen. Of juist kiest voor warmte met isolerende raamdecoratie, gordijnen en de optie voor vloerverwarming, het kan bij Woninginrichting Hazeleger in Ede allemaal!

Gordijnen & raamdecoratie

Gordijnen en raamdecoratie zijn de echte sfeermakers binnen een interieur, maar dat was je vast al opgevallen! Zonder gordijnen of raamdecoratie oogt een raam ontzettend kaal en mis je gelijk een stuk sfeer binnen het interieur. In het assortiment aan gordijnen vind je vitrages, inbetweens en overgordijnen. Voor elke ruimte hebben wij een gordijn die past, zowel stof als kleur. Denk je aan raamdecoratie? Dan kun je bij ons terecht voor duettes, plissés, jaloezieën, multishades, rolgordijnen, vouwgordijnen en nog meer. Ook raamdecoratie is verkrijgbaar in talloze kleuren en stoffen. Kom naar de winkel en laat je inspireren.

Vloeren in combinatie met ingefreesde vloerverwarming

De vloer is de basis van elk interieur. Op basis van jouw gekozen vloer maak je keuzes. Heb jij een lichte vloer, dan is de kans groot dat je voor donkere meubels gaat, terwijl je bij een donkere vloer kiest voor lichtere meubels. Het is maar net voor welke stijl jij wilt gaan! In de winkel vind je pvc, Marmoleum, tapijt, laminaat, vinyl en nog veel meer. Voor elk interieur hebben wij een vloer! Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat voeren wij graag door in onze producten. Daarom hebben wij ook een lijn aan duurzame vloeren. 100% recyclebaar en met een minimale footprint; breng de natuur in huis!

En heb je al gedacht aan de optie ingefreesde vloerverwarming? Heerlijk als je jouw voetjes warm wilt houden! Tevens verwarmt het de ruimte gelijkmatig en is het zuiniger dan radiatoren. Maar let wel op, niet alle vloeren zijn geschikt voor ingefreesde vloerverwarming. Vraag onze vakmensen om hulp, we staan graag voor je klaar!