Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
De winkel voor jou alleen

Ook nu staan we voor je klaar, hieronder vind je al onze veilige contactopties.

Goed-wonen

Garantie is bij ons vanzelfsprekend!

Vanwege de actuele maatregelen zijn onze winkels gesloten, maar bieden we wel Private Shopping aan. Ook bieden wij telefonisch advies en is het plannen van een videobelafspraak mogelijk. We geven ook advies bij jou thuis en komen wij langs voor het inmeten en monteren op afstand.

Goed-wonen is het juiste adres voor woninginrichting in Oosterhout, Riel en omgeving. Goed-wonen staat voor duurzaamheid en kwaliteit in wonen. Wij specialiseren ons in het comfortabel wonen, ook op een duurzame manier. Kom naar onze winkel en laat je inspireren rond interieur en woonstijlen. Profiteer van meer dan 35 jaar ervaring en laat je adviseren door onze medewerkers. Ze beantwoorden graag al jouw vragen rond diverse vloeren, raamdecoratie, gordijnen, badkamers en plafonds. Wij helpen jou graag de juiste keuzes te maken en komen ook voor gratis advies bij jou thuis, ook in deze tijd. Onze vakbekwame medewerkers en ervaren stoffeerders leveren maatwerk van de beste kwaliteit. Kom naar onze woonwinkel en laat je inspireren!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen