Bel Vloer & Zo Alkmaar: 00316 - 28033600 Bel 00316 - 28033600
De Woonspecialist Beoordelingen 9 / 10  - 757 klanten
Een afspraak maken Afspraak
Menu Sluiten

Vloer & Zo Alkmaar

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Adres Rijnstraat 117 1823EC Alkmaar 00316 - 28033600 info@vloer-zo.nl
Openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10:00-16:00 uur
  • Woensdag: 10:00-16:00 uur
  • Donderdag: 10:00-16:00 uur
  • Vrijdag: 10:00-16:00 uur
  • Zaterdag: 10:00-16:00 uur
  • Zondag: Gesloten

Vanaf maandag 19 juli t/m maandag 9 augustus zijn wij gesloten vanwege de vakantie

1
Onze Basic woonstijl
Onze Basic woonstijl

Eenvoud, comfort, wit en naturel tinten. Alles behalve saai!

Meer lezen?
Onze producten
plissés
electrostyling_smart_home_sfeer
Luxaflex

Vloer & Zo in Alkmaar

Vloer & Zo is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten gietvloeren en speciaal stucwerk. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor verschillende vloeren als pvc , laminaat, vinyl en tapijt. ‌Ook voor raamdecoratie, luxaflex, meubels en karpetten ben je bij ons aan het juiste adres. ‌We zijn echt de Woonspecialist!

We hebben een grote showroom in Alkmaar waar je al onze producten kunt ervaren en bekijken. We voorzien je tevens graag van advies op het gebied van woninginrichting. ‌Je mag altijd binnenwandelen en uiteraard kunnen we ook een afspraak maken. Overigens is onze winkel zo groot, dat je prima met meerdere mensen tegelijk in de winkel kan zijn op gepaste afstand. Wees welkom!

In onze showroom doe je ontzettend veel inspiratie op, passend bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond: onze oplossingen zijn mooi en praktisch. Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staan wij 100% achter onze producten. Hieronder zie je een overzicht van onze producten en merken waar we mee werken. Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Inspiratie
Laden..
Woonblogs

Alles wat je wilt weten over gordijnen

In deze blog vertel ik je waarom je slapend kan afvallen met gordijnen.

Loft 79_city chique_westend
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons

Kom langs in Alkmaar

Vloer & Zo is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten vloeren zoals pvc, laminaat, vinyl en tapijt. Maar ook in diverse soorten gietvloeren en speciaal stucwerk. Niet alleen voor vloeren maar ook voor raamdecoratie, meubels, Luxaflex en karpetten kan je bij ons terecht. Wij zijn echt dé Woonspecialist. Bezoek onze showroom laat je inspireren en bekijk de mogelijkheden voor jouw woning.

We hebben een grote showroom in Alkmaar waar je al onze producten kunt ervaren en bekijken. We voorzien je tevens graag van advies op het gebied van woninginrichting. ‌Je mag altijd binnenwandelen en uiteraard kunnen we ook een afspraak maken. Overigens is onze winkel zo groot, dat je prima met meerdere mensen tegelijk in de winkel kan zijn op gepaste afstand. Wees welkom in onze woonwinkel in Alkmaar!