Bel NTU Wonen Utrecht: 030 289 9812 Bel 030 289 9812
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2353 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

NTU Wonen Utrecht

Jouw Woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en meer in Utrecht!

Click here for English.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: 12:00 - 17:30
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30
  • Woensdag: 09:00 - 17:30
  • Donderdag: 09:00 - 17:30
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: 12:00 - 17:00
Adres
Hollantlaan 28
3526 AM Utrecht 030 289 9812 info@budgetvloer.nl
NTU Wonen in Utrecht
Onze producten
Onze Diensten
NTU interieur klein
NTU Interieur
Interieur NTU

Woonwinkel – Utrecht

Al meer dan 25 jaar zit onze woonwinkel, NTU Wonen, op de bekende Woonboulevard van Utrecht. Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Bij NTU Wonen ben je aan het goede adres voor pvc, vloerbedekking, vinyl, tapijt, laminaat of marmoleum. En bovendien hebben wij ook vloerverwarming voor je in ons assortiment! Alle soorten raamdecoratie en gordijnen monteren wij in je huis of woning, maak gebruik van onze meet- en montageservice. Denk aan rol- en vouwgordijnen, jaloezieën in alle soorten en maten, plissés, mutishades en nog veel meer! Ook van binnenzonwering weten wij alles. Wil je de temperatuur in huis aangenaam houden wanneer het buiten zomers warm is? Dan zijn wij jouw adres voor gordijnen en raamdecoratie met isolerend effect.

Wij zeggen; het interieur van je huis, dat ben je zelf. Met je eigen stijl, fantasie en inspiratie en het advies van NTU, tover jij je huis om tot een plek waar je je echt thuis voelt en jezelf herkent. Onze experts helpen je vakkundig bij het maken van de juiste keuze. Of het nou gaat om een (houten) vloer, nieuwe vouwgordijnen of zonwering voor binnen, alles zit in één woonwinkel bij jou in de buurt in Utrecht. Of je je complete huis wilt aanpakken, een hele ruimte wilt opknappen of op zoek bent naar één rolgordijn. Wij adviseren, inspireren en installeren. Je parkeert bij ons voor de deur, dus kom langs in onze woonwinkel en laat je verrassen.

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

Dé industriële woonstijl met een twist!

Ontdek hoe de industriële woonstijl een frisse
en inspirerende draai krijgt.

Visgraat vloer in de keuken
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons

Kom langs in Utrecht

De woonwinkel voor je hele huis

Wil je echt genieten van jouw woninginrichting en stijlvol wonen? Kom dan naar NTU Wonen. Wij zijn specialist in wonen en in onze woonwinkel in Utrecht vind je de mooiste vloeren, raamdecoratie, gordijnen en nog zoveel meer! Bij ons werken vakmensen met passie voor jouw huis! Deskundig advies en veel inspiratie vind je in onze woonwinkel. Wij denken met je mee, want we denken in oplossingen en gaan graag met jou de uitdaging aan om jouw huis volledig naar jouw wens in te richten. Van de vloer tot aan het plafond! NTU Wonen is dé Woonspecialist bij jou in de buurt. Alles om van jouw huis een prachtig thuis te maken.

Vloeren Utrecht

Bij ons vind je elke vloer. Voor elke woonstijl slaag je bij ons, van klassiek visgraat pvc vloeren tot moderne marmerlook tegels; laat je verrassen in de showroom! Denk aan;

  • pvc vloeren, laminaat
  • tapijt, karpetten
  • marmoleum, vinyl

Ook als je je trap wilt bekleden of renoveren of vloerverwarming onder je vloer wenst, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze meet- en montageservice voor jou: onze eigen vakmensen komen graag de uitgekozen producten bij je inmeten en monteren. We doen er alles aan om je hierbij te ontzorgen. Voor ons is het vanzelfsprekend dat alles naar wens wordt geleverd. Wij zijn veel meer dan zomaar een woonwinkel, bij ons kan je op eerlijk advies en goede service bouwen.

Gordijnen Utrecht

Of het gaat om een enkel gordijn in de keuken of een totale make-over van jouw woning; geen klus is ons te klein of te groot. Wij leveren puur vakmanschap; netjes, strak en tot in de puntjes afgewerkt.

Raamdecoratie Utrecht

Wil je nieuwe raamdecoratie of gordijnen en vind je het lastig kiezen? Onze eigen vakmensen adviseren je graag rond je nieuwe raambekleding:

  • vitrage, inbetweens of overgordijnen
  • jaloezieën, rol- en vouwgordijnen
  • multishades, duettes of shutters

Wij hebben een ruim raamdecoratie en gordijnen assortiment in onze woonwinkel in Utrecht. Eerst laten wij je de prachtige gordijnstoffen zien of plissés van merken als Luxaflex, BeCe, Multisol en meer. Vervolgens wordt jouw raambekleding op maat gemaakt. En wij installeren alles bij je thuis!

Woontrends, A-merken en interieur in één woonwinkel in Utrecht

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Wij zijn trendsetters en altijd op de hoogte van de nieuwste collecties. Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets dé Woonspecialist. Wij adviseren je graag in onze woonwinkel in Utrecht, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!