Bel Jans Wonen Herpen: 0486 416 159 Bel 0486 416 159
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2353 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Jans Wonen Herpen

Jouw Woonspecialist  in Herpen voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Click here for English.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: 09:00 - 18:00
  • Dinsdag: 09:00 - 18:00
  • Woensdag: 09:00 - 18:00
  • Donderdag: 09:00 - 18:00
  • Vrijdag: 09:00 - 20:00
  • Zaterdag: 09:00 - 16:00
  • Zondag: Gesloten
Adres
Schoolstraat 1A
5373 BA Herpen 0486 416 159 info@janswonen.nl
_MG_9959
Onze producten
Onze Diensten
_MG_6483
_MG_9565
_MG_9566

Woonwinkel – Herpen

Verduisterende raamdecoratie of gordijnen nodig? Of die prachtige nieuwe vloer uitzoeken en laten leggen? Dan ben je bij de woonwinkel van Jans Wonen in Herpen aan het juiste adres. Met een eigen atelier en vakbekwame stoffeerders staan service en flexibiliteit hoog in het vaandel. Bij Jans Wonen werken wij met eigen stoffeerders, inmeten en monteren van producten mag je dan ook graag in onze handen leggen. Zowel particulieren als projectmatige klanten weten ons te vinden vanwege de kennis, kwaliteit en vakkundigheid van ons team. Ben je op zoek naar een nieuw interieur voor je woonkamer, de hele woning of een bedrijf? Kom naar onze woonwinkel en laat je inspireren en adviseren!

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Blog

Dé industriële woonstijl met een twist!

Ontdek hoe de industriële woonstijl een frisse
en inspirerende draai krijgt.

Visgraat vloer in de keuken
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons

Kom langs in Herpen

Met onze woonwinkel staan wij al decennia bekend om goede service en vertrouwde kwaliteit op het gehele gebied van interieur. Ben je op zoek naar een nieuwe woninginrichting, verduisterende gordijnen of een vloer of tapijt voor je woning? Kom naar de showroom van onze woonwinkel en laat je op 500 m2 inspireren en adviseren.

Het team van Jans Wonen staat met eerlijk advies voor je klaar. Wij werken met bekende merken en hoogwaardige producten. Of het nu om vloerbedekking in allerlei vormen, gordijnen, vitrage, of binnen- en buitenzonwering gaat: Bij Jans Wonen is elke klus in goede handen en profiteer je van een uitstekende prijs-kwaliteits-verhouding.

Met een eigen atelier en vakbekwame stoffeerders staan service en flexibiliteit hoog in het vaandel. Want in onze woonwinkel in Herpen kies je niet alleen jouw nieuwe interieur. Wij geven je graag vrijblijvend interieuradvies en zorgen dat je gordijnen, vloer of raamdecoratie qua kleuren, materialen en vorm een stijlvolle combinatie zijn. Dat jij je helemaal thuis voelt in je woning is voor ons het belangrijkste.

Met een enthousiast team en een compleet aanbod aan woning- en projectstoffering weet je zeker dat je een prachtig interieur kiest én dat je jouw woninginrichting door onze vakmannen kan laten realiseren.