Jans Wonen


Zowel particulieren als projectmatige klanten weten ons te vinden vanwege de kennis, kwaliteit en vakkundigheid van ons team. Of het nu om vloerbedekking, gordijnen, vitrage, of binnen- en buitenzonwering gaat: bij Jans Wonen is al sinds 1948 elke klus in goede handen. Met een eigen atelier en vakbekwame stoffeerders staan service en flexibiliteit hoog in het vaandel. En met een compleet aanbod aan woning- en projectstoffering, zijn wij een niet meer weg te denken naam in Herpen en wijde omgeving.

Maak een afspraak

Bij Jans Wonen adviseren we je met liefde en plezier in onze winkel onder het genot van een lekkere kop koffie. Wil je liever advies bij jou thuis, dan kan dat natuurlijk ook. Ons is namelijk niets teveel.

Afspraak maken

Sfeerbeelden winkel


 

 

Kom eens langs

Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. We hebben een assortiment in hoogwaardige producten zoals gordijnstoffen, vloeren en binnenzonwering. 

Onze ervaren en vriendelijke medewerkers staan je graag te woord in onze showroom. Wil je een afspraak maken buiten de reguliere openingstijden? Ook dat is geen enkel probleem.

Jouw huis, jouw thuis!

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

Jans Wonen staat voor vertrouwde kwaliteit en service in een ruime regio. Dit komt doordat wij altijd met betrouwbare, kwalitatief goede merken werken die we met zorg uitkiezen. Daarom staan wij 100% achter onze producten. Dit met een ruim aanbod en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hieronder zie je een overzicht van onze merken en producten.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten